Reklama

Reklama

7 gwanggu

Trailer

Obsahy(1)

V Sektoru 7, v podmořském ropném nalezišti, které se nachází jižně od ostrova Jeju, pracuje Hae-jun jako správce technického vybavení ropné lodi jménem Eclipse. Kapitán Eclipse Jeong-man je bývalý kolega Hae-junina otce. Jeho prací je mimo jiné i výcvik nováčků. Po 3 týdnech příprav vezme Hae-jun nového pracovníka pod vodu. Nováčkovi však selže výstroj a utopí se. Krátce poté začnou jeden po druhém umírat další členové posádky a jejich těla jsou nepochopitelně zohavena. Několik málo přeživších zjistí, že vraždy nejsou dílem člověka. Jakési záhadné stvoření infiltrovalo loď skrz vrtné trubky a začalo lovit posádku. Pro Hae-jun a její kolegy boj o život právě začíná. (balone)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Tohle byla upřímně pěkná hovadina, tak strašné triky,dialogy mezi postavami i celkově všechny postavy tak hrozné a nesympatické, panebože říkám zcela upřímně že jsem tomuhle chtěl dát odpad!

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

 

topr harley: Hele nechci tě tu něják shazovat-neber to zle...ale včera jsem ten film stáhnul, vložené titule hlásily, že jsou od tebe a musím říct, že větší titulkovou křeč už jsem roky neviděl... Nevím z čeho jsi to překládal(jak kvalitní byly ty podklady) a jak(jestli googlepřekladačem nebo čím) ale-chybí tam celé věty, dialogy nedávají smysl, zní to jak ze stroje...... Ve výsledku je to fuk-beztak je to konina(ten film) a lepší blbé titule než žádné(teda aspoň pro korejské filmy :) ) ........jen jsem z toho v průběhu filmu trochu rostl a musel jsem se tu z toho vyblít.. i tak ale dík(aspoň za snahu, když né za výkon) ;)

balone

balone (hodnocení, recenze)

jinak už je po premiéře v Koreji, která byla 4/8, 40% pláten to budou hrát ve 3D, zbytek ve 2D.
Na předpremiéře pro novináře byl problém s temným prostředím, které při vzetí 3D brýlí ještě zteměla a nebylo téměř nic vidět + byl problém se zvukem. CJ ent. prý zesvětlila obraz a zremixovala zvuk na premiéru.
Je oznámeno, že prodej tohoto filmu bude ve 46 zemích po světě.

balone

balone (hodnocení, recenze)

Campbell: nevim, asi nějaké romantické drama s příšerkou ze dna moří :D

balone

balone (hodnocení, recenze)

tak po shlédnutí traileru se mi to nějak nedotklo, mam pocit, že to bude hrozné béčko...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tiež sa mi to dosť páči, vyzerá to výborne. A herecké obsadenie spolu s režisérom by toho malo byť zárukou.

Reklama

Reklama