Reklama

Reklama

Ženy na cestách

(pořad)

Obsahy(1)

Přestaňte o cestování jenom snít a vydejte se s námi na místa, která jste toužili poznat. Nevadí, že neovládáte cizí jazyky či se bojíte létat a v mapě se vůbec nevyznáte. Pojeďte na vysněná místa nejdřív s námi, hned teď – a pak se vydejte ve šlépějích našich Žen na cestách. Poznejte nádherná zákoutí, lákavé pláže, starobylá města i divokou přírodu. Společně s námi navštivte nejen Evropu, ale i Asii a Afriku. Následujte naše dvě odvážné cestovatelky, naprosto odlišné vzhledem i náturou, jak se vydají do širého světa zažít okouzlení z historických památek, ale i exotická dobrodružství. Naše průvodkyně pozvou diváky na Mallorcu, Kapverdy či Rhodos, ale i do Keni, Zanzibaru, Rakouských Alp nebo Maroka. (TV Prima)

(více)

Recenze (90)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Z cestopisných dokumentů to je jednoznačně jeden z nejslabších, o tom žádná, ale stále to je cestopisný pořad v kterém se najde dostatek zajímavostí a krás světa. => Když tomu někdo sype odpady, tak kritizuje i vše kolem krás světa a to je moc hrubé. Co se ústředních postav týče, tak Zlaťuše je strašná .... jede do ciziny a neumí ani slovo anglicky, snaží se všude mluvit česky nebo jen tupě zírat. A když promluví, tak světe div se 1.z Ostravy = její mluva je šílená, a 2. mluví strašné bláboly. Adéla je jednoznačně lepší, minimálně umí jazyk snaží se usmívat a něco málo umí. Ani jedna není moc dobrá průvodkyně, což nejvíce sráží tento dokument. 2z5 ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Když tento dokumentární cestopisný seriál začal, bylo to jako zjevení. Ovšem NE v dobrém smyslu slova. První díly dokonale odradily diváky od dalšího sledování. Způsob jakým se ony dvě ženy vyjeveně vyjadřovaly k zážitkům na cestách byl úděsný. Jedna i druhá se chovaly jako hloupé husy, které jako by v životě nevytáhly paty z maštale. Nyní jsem viděl několik nových dílů z další série (v titulcích byl již rok 2013) (Adélu nahradila sympatičtější Míša, případně Anife, korpulentní Zlatuše zůstala) a připadá mi, že se tvůrci poučili z velkého negativního ohlasu=méně prostoru pro průpovídky dam, které se již nechovají jako úplné hlupačky a více prostoru pro zajímavější komentář vypravěče. Ponechávám jednu hvězdu. PS: Odpady ostatních tu zřejmě zůstanou neboť dotyční hodnotitelé se na to vzhledem k počátečním "kvalitám" už víckrát nepodívali... Ale třeba to byla náhoda a narazil jsem na lepší díly nebo jsem byl pod vlivem omamných látek, že mi to nepřišlo už tak úděsné jako v prvopočátcích. Není to typický dokumentární cestopis, ale lépe řečeno deník cestovatelek a tak je třeba na to nahlížet. ()

Reklama

Pulper 

všechny recenze uživatele

Putování se zvířátky aneb jak si slepička s kravičkou vyrazily na výlet. Já tedy taky zrovna neoplývám vysokou inteligencí a nesrším šarmem a je pravda, že Adéla je kočka a Zlatuše ženská do nepohody. Záběry jsou navíc pěkné a kamera zabrousí i mimo turistické trasy. Proč ale mám v každém dílu sledovat, jak si baby nakupují hadříky a blbinky, ládují se místními specialitami, trsají v nejnemožnějších úborech a neustále opakují, že "je to nádhera", "samo o sobě stačí, že tu jsem", "musím se sem ještě někdy podívat" atd.? Ještě dotěrný dotaz. Děvčata si cestu a výlety platila sama nebo všechno financovala televize? Zajímalo by mě, za co, protože si neumím představit, že naše rozjuchané průvodkyně, díky nimž je pořad často nechtěně zábavný, jsou schopné psát reportáže a nebo se jinak stylově revanšovat. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

To je otřesný pořad. Viděl jsem jeden díl a ta dvojice cestovatelek, když nemluvili, tak to bylo lepší, protože když ano, tak řekly jak se všechno skvělé. Z čteného komentáře se divák něco dozví (za to ta jedna hvězda), ale radši bych doporučil nějaký opravdu cestopisný dokument, ale ty holt nevysílá TV Prima Family. ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

V poslední době jakoby se roztrhl pytel s pořady o cestování a vaření. Chápu, že jsou to témata zajímavá, aktuální a výnosná. Ale dělat takové pořady za každou cenu je kontraproduktivní. Krásným příkladem jsou právě tyhle krásky na cestách. Dokázala bych skousnout, že nás provázejí po místech, kde už bylo dalších deset pořadů před nimi, ale co skousnout nedokážu, je způsob, jakým je to divákovi podané. Jestli tyhle dvě husy mají reprezentovat českého turistu, tak je to pro nás reklama jak hrom! Nevěřím, že český turista je ze všeho vyjevený, všemu se diví a nemůže uvěřit, že má na cimře vlastní záchod. Je to jako parodie na Slunce, seno... - "když už se musíte divit, tak při tom aspoň zavřete hubu, Kelišová!" O tom, že všude a na všechny mluví česky se raději nebudu rozepisovat. Jinak reklama na Exim je hodně násilná a nucená a spíš mě odradí. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama