Reklama

Reklama

Promyšlený scénář, autentická atmosféra a realistické problémy. MTV přináší americký seriál podle anglické předlohy, který se odehrává v jihozápadní Anglii, konkrétně ve městě Bristol. Seriál sleduje osudy party teenagerů a každý díl se zaměřuje na jednu z postav, zbytek party se vždy poflakuje okolo, a tak máte možnost postupně nahlédnout do života všech hrdinů. Jak se ukazuje, jejich životy nejsou příliš idylické, všichni kamarádi se potýkají s rodinnými, soukromými nebo školními problémy. Ale i přes tyto dramatické zvraty a těžké situace, si všichni umí užít legraci. (MTV)

(více)

Recenze (35)

Naki odpad!

všechny recenze uživatele

A to který mamlas vymyslel?! Udělat naprosto stejný remake prvního dílu jen s jinými herci si může doma udělat kdokoliv. Nepotřebuju se dívat na nějaký pokus o napodobení originálu, který je navíc ještě slušný, nudnější a kde hudba stojí zahouby. První díl mě zklamal od začátku do konce. Naprosto tomu chybí originalita ve všech směrech a aby se alepoň trochu odlišili, hodili tam pár scén jiných, které ovšem měly nápadně podobné dialogy. Netvrdím, že jsem se nějak zamilovala do 1. generace Skins UK (tak 70%) ale co je moc, to je moc a z tohodle se mi chce tak akorát zvracet. ()

Houbos 

všechny recenze uživatele

Příběhově zcela věrná kopie původních britských Skins. Čekal bych, že když za remakem stojí americká MTV, budou více free, cool a in. Středoškoláky budou hrát herci středního věku (v drtivé většině US produkce pro náctileté tomu tak je). Ne. Jsou pod 20 a do jednoho hrozní. Ne vyumělkovaní, přesto hrozní. Klíčoví neumějí přesvědčivě zahrát emoce a hned první scéně ve škole jsem se hezky vysmál. Ne postavám, ne situaci, nýbrž neumětelství herců a nezvládnutí situace. Ani zasazením do amerického prostředí se nic nemění. Škola stejná, kasta stejná, Hodně scén se liší snad jen úhlem kamery. Pár bylo pozměněno kvůli zpřístupnění typickému americkému konzumentovi. Podle producentů jsou více cool. Opak je pravdou. Běžný americký konzument ale nechce zažít deziluzi a tak jsou mu servírovány tyto braky (Chihuahua v Holywoodu, Stmívání). Gratuluji, massmédia tohle přepapouškují jako sociální realizmus po Holywoodsku. Přiblížení problémů jako užívání drog, nechráněný sex... puritáni bijí na poplach. Musím uznat, že na Ameriku jsou i Skins US hodně provokativní. || Pravý opak vynikajícího originálu s nevídaným obsazením. Ten má na IMDB hodnocení 8.8 a na ČSFD je v první 100 nejlepších seriálů. Stačilo, děj si i po 2 letech pěkně vybavím, takže jaksi není důvod dívat se na zprasení lepší předlohy. Dávám 2, není v lidských silách zprasit Skins UK o 88 % až na samou 0. Škoda, mohla z toho být konformnější, barevnější a dražší alternativa. ()

Reklama

VittaBella 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí traileru amerických Skins jsem na tento zatím vznikající seriál neuvěřitelně nadávala. Britský originál totiž přímo zbožňuju, většinu dílů znám pomalu nazpaměť, a proto pro mě bylo velkým šokem, že v USA vzniká skoro úplná kopie, navíc s nevhodně vybranými herci. Když jsem pak ze zvědavosti koukala na první díl, po 15 minutách jsem ho musela vypnout: byl to pro mne tak trochu nepovedený a tragický vtip. Proč sakra opakují každou frázi a napodobují i ten nejmenší detail? Navíc všichni vypadají nepřirozeně a to nemluvě o odpípaných nespisovných výrazech, kterých je tam už tak minimálně. Nedávno jsem ale dala americkým Skins druhou šanci a rozhodně toho nelituji. Chrisův díl sice nemusel být opět do detailu zkopírovaný, ale jinak se tvůrci snažili vydat jiným směrem. Herci mi nakonec nejsou zas tak nesympatičtí, i když talentem moc neoplývají. Hodnotím tedy seriál tak, jako bych nikdy neviděla jeho předlohu - průměrným hodnocením. Přesto si ale myslím, že se dal napsat originální scénář, který by se více přizpůsobil americkému prostředí a mohl být alespoň trochu srovnatelný s britskou verzí. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Oh f***... Přiznám se, že mám velice rád originál, takže jsem se tohoto remaku mírně děsil. Poté co jsem viděl několik fotografií amerického castu tak jsem se děsil o hodně více a měl jsem důvod. Nikdo z těch lidí tam neumí hrát, sympatický tam není vůbec nikdo. Vypípávání sprostých slov, žádná nahota a doslovné kopírování originálu. Vůbec, proč tohle vzniká (vzpomínáte si na německé IT Crowd, to samé!?)? Když chtěli to samé, proč to nekoupili a nevysílaj prostě dokonalou britskou verzi? To je to pro US moc britské? Fakt tomu nerozumím. Rozhodně velké zprznění a pokud to vůbec dotočí/dovysílají, tak se podívám maximálně na poslední díl, jak si s ní páni Američané poradili. Hrůza, hrůza, hrůza. Hanba MTV!!! ()

Wade W. odpad!

všechny recenze uživatele

Dal som odpad, ale nie kvôli tomu že by to bola nepozeratelná sračka, ale preto lebo oproti anglickému originálu je to proste úbohé. Štve ma aké sú tie postavy úboho zahraté, ako je to natočené a ako sa to snaží tváriť že je to cool. Najhoršie na tom je že keď to raz pôjde na Markíze alebo Joj tak to hlúpy pubertiaci budú považovať za druhé OC California a o originále ani nebudú vedieť že existuje. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Skins jsou lehce upravenou předělávkou původního anglického seriálu se stejným názvem (2007), zaměřenou na americké publikum. Na americké verzi se podílel i tvůrce předlohy Bryan Elsley. (Zbyisek)
  • Seriál vznikl jako verze původního britského seriálu pro americké publikum, protože v USA se z britské verze vysílala na BBC America pouze 3. série a cenzurované. Ke zhlédnutí byl seriál v USA pouze na DVD nebo na webu online. (GreatestFan)

Reklama

Reklama