Reklama

Reklama

Putování do Betléma

  • Austrálie Silent Night: The Story of the First Christmas (více)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Austrálie, 1999, 51 min

Obsahy(1)

Oslíkovi Bennymu se nelíbí že je osel, chtěl by být koněm. Od své tety Gréty se dozví, že právě osel byl vyvoleným zvířetem. Byl to totiž mladý, rozpustilý a nezodpovědný oslík Abíb, denně vymýšlející nějaké neplechy, který putoval spolu s Josefem a pannou Marií do Betléma, aby se stal svědkem největší události v dějinách lidstva - narození Ježíška. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Tento animák byl natočen na konci minulého století. Století, v němž by mnoho mamin tento snímek malým dětem prostě nepustily. Ale svět se posunul, zlo už se nejenže přestalo skrývat, dokonce je IN! A z toho pohledu, kdy už jsme si zvykli na všudypřítomné nestvůry, násilí, nahotu... už nevědomky respektujeme jistou hladinu špatného všude, i ve věcech pro děti. Takže shrnuto: podle mého tento film není vhodný pro věkovou hladinu, pro kterou byl natočen. "Moderní" rodiče dnešní doby ale nad tímto snímkem nejspíš zajásají. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie od Burbanku. Príbeh je nielen milý a edukatívny, ale aj nevtieravo vtipný a s dvojakým posolstvom. Animácia je jednoduchá, ale nie nesympatická, patrí medzi to lepšie, čo štúdio Burbank po roku 90 vyprodukovalo. Asi si vzhľadom na tému dali viac záležať. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší kratší film s krásným okouzlujícím příběhem plného naděje, lásky a dobroty. Něco tak úžasného se jen tak nevidí jedna z nejlepších oddychovek s tím nejkrásnějším příběhem!!! Rozhodně doporučujem! 80% ()

Reklama

Reklama