Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ingeborg se cítí být starou a osamělou. Jonas je mladý, pohledný a svou krásu by mohl i prodávat. Anders trpí malou psychickou poruchou a Anna je mladá žena s tělesným postižením. Čtyři lidé velmi toužící po lásce, čtyři lidé, z nichž každý doufá v lepší zítřek, čtyři lidské duše, které spaluje touha. (ČSFD)

Recenze (122)

ursinko 

všechny recenze uživatele

Kúsok pod 80%. Tak toto sa snáď ani nedá vymyslieť. Pri zamyslení sa nad celou záverečnou situáciou a "náhodným" stretnutím všetkých postáv, ktoré sa už z predošlého deja nejakým spôsobom (väčšinou hodne absurdným) poznali, som sa musel strašne smiať. Tak strašné až krásne. A neodvážim sa odporúčať. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Dlouho se zdá, že to je jen přehlídka všelijakých úchylek, perverzí, frustrací a depresí. Je to však hlavně krásně vystavěný příběh čtyř lidí, jejichž osudy se pomaličku přibližují až se v excelentním závěru spojí. Škoda několika hluchých míst, jinak bych šel na plný počet hvězd. I tak je to ale zážitek! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Z mého nenáročného diváckého pohledu se jedná téměř o nesnesitelně dlouhou nudu s výtečným závěrečným setkáním 4 hlavních úchylů u vánočního stromečku na štědrovečerní večeři. Moje zklamání pramení především z neuvěřitelně vysokých očekávání, která jsem si před zhlédnutím nastavil na základě slibně vypadajícího popisu. Dánsko a okolní severské země jsou továrnou na depresivno. Nic jiného téměř točit nedovedou. Snad kromě pána prohánějícího v parku svoji užovku neshledávám na zúčastněných retardech nic závratně neobvyklého, ba dokonce společensky provokativního. O nějaký náznak černého humoru, kterého jsem tu očekával kupy, jsem zavadil opravdu jen zřídka, což shledávám zřejmě problémem největším. Víc než hvězdu dát nedovedu. ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

Začátek tedy vypadal jako pěkná nakládačka. Postavy: exhibicionista, kterého kvůli jeho úchylce opouští manželka, jeho syn, který se živí prostitucí, mladá žena traumatizovaná amputací prsu a její matka, která v jediný den přijde o zaměstnání i o manžela. Postupně se ale jednotlivé postavy rozvíjejí a film působí jako hudební skladba, v níž se jednotlivé nástroje přidávají k zvukové lince, aby na konec skončily v nádherném akordu. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Tak toto dokážu okrem Japoncov len severania. Crash rôzne fyzicky či duševne postihnutých vyúsťujúci do predpokladaného záveru. U nás tak veľmi nedotklivé témy spracovali Dáni bez okolkov a priamo až je vám to nepríjemné. Komu neprekáža otvorenosť, hraničiaca s vkusom otrlého vymetača drogových bordelov a dokáže sa pozerať na osudy ženy bez prsníka, muža trpiaceho masturbačným syndrómom, dámy, ktorej život ostal prázdny či mladíka bez zábran fajčiaceho bakuľu niekomu na mestskom WC, ten si príde na svoje.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama