Reklama

Reklama

Dallas

(seriál)
  • USA Dallas
Trailer 4
USA, (2012–2014), 28 h 25 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Cynthia Cidre

Hudba:

Rob Cairns

Hrají:

Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Patrick Duffy, Linda Gray, Mitch Pileggi, Emma Bell, Kuno Becker, Larry Hagman (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(40)

Sága rodu Ewingů znovu pokračuje. Přišla nová generace a noví hrdinové, ale staré spory a pře neutichly. Nezmoudřeli ani staří hrdinové. Do Dallasu se vrací Bobbyho adoptovaný syn Christopher s nápadem na výrobu ekologické energie. Proti němu však stojí jeho bratranec, John Ross, který je přesnou kopií svého otce. Je chamtivý a lačný peněz. I přes poslední přání jejich babičky, aby na pozemku Southforku už nikdo nikdy nic netěžil, začne potají provádět ropné vrty. Bobby se dozvídá, že má rakovinu střev. Proto se rozhodne, že pro klid v rodině by bylo nejlepší Southfork prodat. Přímo na předsvatebním setkání Christophera a jeho snoubenky s rodinou svůj záměr oznámí. John Ross se proti tomuto ihned postaví a zařídí předběžné soudní opatření proti prodeji. Bobby na to reaguje soudním zákazem cokoliv na pozemku Southforku těžit... (TV Nova)

(více)

Videa (58)

Trailer 4

Recenze (104)

kingik 

všechny recenze uživatele

Je nemožné, že nový Dallas po takové klasické slátanině, jakou byl ten starý, přišel s něčím dívatelným a normálním. Opravdu jsem byl skeptik, když jsem si jen vzpomenul na šílené Bobbyho kudrny a J.Rovu sexuální posedlost, ačkoliv se v seriálu dohrabal s ženou akorát tak maximálně zakrytý pod dekou až po krk. Pytlovina to byla šílená a dokonce ji Nova vysílala v hlavním čase. Když se seriál s torzem původních postav po mnoha letech vrátil, už jsem na něj hodit oko nechtěl. Jenže dostal jsem to k zhodnocení a totálně znechucen sledovat naftaře, mně přišlo i těch 45 minut, co jedna epizoda z osmi trvá, poměrně dost. Jenže slátanost se odbourala, přibyly nové a sympatické postavy, respektive potomci slavné dynastie Ewingů, realizace se ujal schopný režisér a na světe je velmi snesitelný nástupce původního legendárního maratonu o mamonu, intrikách, ropě a boji o moc. No zase až taková bomba to není, to zase jsem se až tak nebavil, abychom si rozuměli, ale po předchozím martyriu s Bobbyho kudrnami, je i "džejárovo" výří obočí snesitelné. A je zajímavé sledovat, jak postavy za tu drahnou dobu zestárly a které z nich jsou zachovalé a které naopak. A Southfork zase ožívá. Potomci slavného rodu Ewingů ho nenechají padnout. Jordana Brewster byla píchatelná jako vždy. 40% ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Bombastické zakončení druhé řady. Dokonce jsem si, a nestydím se za to, u tohoto závěru pobrečela. Ukázalo se, že ten po celou dobu hrozný JR, měl také srdce a nade vše miloval nejen Sue Ellen, ale také svého syna a bratra Bobbyho. A také se ukázalo, že John Ross je jeho syn se vším všudy. Trochu mě překvapilo, že seriál má víc procent než původní Dallas. Ruku na srdce, sledovali jsme ho všichni. A nejen z důvodu, že v té době u nás televize nenabízela celkem nic moc jiného. Přijde mi, jako by na to všichni zapomněli a teď se tvářili, že je to vlastně vůbec nebavilo. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, jak tvůrci do "pouhých" deseti dílů dokázali vecpat zápletekco by jiným seriálům stačily tak na 10 řad. Občas to působilo, že to tak dělají s naprostým úmyslem nadnést se nad původní díly. Každopádně i přes to se z toho stal poměrně bizardní, ale zábavný návrat, který určitě stálo za to vidět. J.R. definitivně stále úžasně slizký sympaťák - junior se zatím tváří jako jako solidní nástupce. Uvidíme jak se s tím vypořadá po smrti Hagmana druhá řada. Nejlepší díl: 1x09 - Family Business ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Džejár byl a vždy bude pro mě největší seriálový bad ass cowboy :) To byl hlavní důvod, proč jsem hltal starý Dallas díl po díle, nový sází hodně na nostalgii a pavučinu intrik, uvidíme jak dlouho jim nastolené tempo vydrží. Říká se, že stará láska nerezaví, tak jsem zvědav jak dlouho to tihle páprdové utáhnou:) Po 5ti dílech to možná vypadá, že dokonce i ty 4* budou:) ()

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Po závěrečném, desátém dílu 1. série mohu říct, že si seriál zachoval úroveň a hlavně je důstojným pokračováním seriálu původního. Herci z původní série jsou skvělí, bez nich by seriál neměl šanci. A J.R. je prostě J.R. jako byl vždy. Druhá série byla právě odsouhlasena, takže se těšme na další díly. ()

Galerie (1 152)

Zajímavosti (9)

  • Výkonná producentka seriálu, Cynthia Cidre nemala veľký prehľad o deji pôvodného seriálu Dallas (od r. 1978). Keď ju však štúdio Warner Bros. najalo na produkciu novej série, poctivo začala sledovať staré epizódy, aby sa zžila s dejom a jednotlivými postavami. (m.a.t.o.)
  • Brenda Strong (Ann Ewing), Josh Henderson (John Ross Ewing) a Jesse Metcalfe (Christopher Ewing) si zahrali už v seriáli Zúfalé manželky (od r. 2004), napriek tomu sa v ňom Henderson a Metcalfe neobjavili v spoločnej scéne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama