Reklama

Reklama

Buck

Trailer

Obsahy(1)

Buck Brannaman byl ve svých 12 letech zneužíván vlastním otcem. Se svým bratrem poté strávil mnoho let v pěstounské péči. Útěchu nacházel u koní a poučen z vlastních zážitků se dokázal dívat na život z pohledu koně. Díky tomu se stal známým odborníkem v interakci mezi koněm a člověkem. Jeho filozofie je založena na myšlence pracovat s koněm v přírodě, aby se zvíře cítilo bezpečně a mohlo se spolehnou na lidi kolem sebe. Kůň a jezdec tak mohou dosáhnout opravdového spojení. Dokument Buck vám nabízí možnost nahlédnout do života tohoto "zaříkávače koní". (Kryšpín)

(více)

Recenze (6)

Martyrium 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre spracovaný dokument a aj napriek tomu, že našincom možno daná tematika nie je taká blízka, môžu toho nájsť vo filme veľmi veľa inšpiratívneho. (mierny spoiler) Línia Buckovho osudu v detstve mi najskôr pripadala ako umelo vsadená do dokumentu, kvôli dramatizácii, ale na konci som pochopil, že všetko do seba krásne zapadá a možno práve aj to ovplyvnilo, akým sa stal Buck človekom vo vnútri i navonok. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Mimořádný dokument o mimořádné osobnosti, vůbec se nebojte, nebude to pro vás žádná ztráta času, i když koně vidíte tak jako já jen přes nějakou ohradu... ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Opravdu nádherný dokument o jednom sympatickém a "opravdovém" zaříkávači koní, který viditelně ví hodně o koních, ale dle mě ještě více o lidech... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Pohled na fascinujícího člověka, který žije tak krystalicky čistý život, že je snad až k něuvěření a zaslouží jednoznačný obdiv. Rozhodně se k filmu neproklikávejte přes Roberta Redforda či reference na jeho Zaříkávače koní, samotný Bob je ve filmu pouze asi 30 vteřin a mimo produkční podpory nemá s dokumentem téměř nic společného. Stejně tak si na své nepřijdou ani milovníci a milovnice chrabrých ořů. Těch je ve snímku požehnaně, ale režisérka se soustředí výhradně na svého ústředního protagonistu. Rozhodně neobvykle povznášející a motivující film. Uděluji pomyslný certifikát na nevkus autorovi plakátu. 70 % ()

pytrisss 

všechny recenze uživatele

Film o jednom neskutecnem osudu a uzasnem cloveku. Hodina a pul utece jako voda a Vas jenom hreje ze existuji lidi jako je Buck. ()

Reklama

Reklama