Reklama

Reklama

Černá mamba

(neoficiální název)
  • USA The Black Mamba
Krátkometrážní / Sportovní / Akční
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek Roberta Rodriguze vypráví o basketbalové superstar Kobe Bryantovi, který si zde po boku Bruce Willise a rappera Kanye Westa zahrál sám sebe. Film byl natočen jako součást reklamní kampaně Bryantových tenisek, Nike Air Zoom Kobe VIS. (lekr)

Recenze (192)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně je Černá mamba nápaditější, vtipnější a lépe natočená než všechny naše reklamy na jogurty, prací prášky, vložky a podobně ... ale hvězdičkami bych raději šetřil :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Rodriguez ani pri natáčaní reklamy na Nike vôbec nepovolil a nešetril ani kreáciou .Vytvoriť sled akčných scén, kvôli krátkemu filmu (reklame) a obohatiť ho hviezdami, ako sú Bruce Willis a Danny Trejo je úcty hodné. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ne, že bych byl velkej fanda basketbalu, spíš naopak. Ok, nemám na to předpoklady takže ho přímo nenávidím ale ! tenhle krátkej film je jednoduše tak cool, že ho prostě nemůžu sundat za ten sport. 85% (odmyslete si 10%, pokud Bruce Willis není váš nejoblíbenější herec a neposloucháte Kanye Westa) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeho plán je srazit tě na kolena, porazit tě a sebrat ti boty." Fandy letu oranžového míče do koše, vtipných cameo rolí a plápolajících ohňů musí Rodriguezova komentovaná reklama na odškrtnutou obuv rozhodně uspokojit. Já mám radši Abidas či Puna, ale Mike je taky dobrý. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Profesionální kraťas a reklama zároveň. To celé vykouzleno hůlkou Roberta Rodrigueze s použítím těch nejmilejších hereckých kapacit současnosti čili Willise a Treja. Vlastně, co dodat víc. Kdyby to ale natáhli z šesti minut na devadesát, padnu na kolena a stanu se duchovním v kultu Černé Mamby. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Rodriguez si ze sebe dělá cca šest minut prdel a pomáhají mu v tom takové hvězdy, jako Kobe, Bruce a Trejo! Pokud chcete zabít necelých šest minut, tak mrkněte zde (i s českými titulky). ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, tak zase taková bomba to není. Vlastně to není žádná bomba.. jen průměr a navíc naprosto zbytečný!! Rodriguez už mě v poslední době pouze a jenom zklamává.. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímavá reklama na boty a působivě zpracovaná, ale mít každá reklama rozpočet jako Black Mamba, tak je vše o něčem jiném. Možná by se na reklamy divák díval i rád, Robert Rodriguez si nechal rozhodně záležet.. 8/10 = 80% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo! Suchý, nezábaný, zbytečný. Byt to normální reklama, budiž...ale takhle nasrat do 6 minut? Němluvě o tom, že Bryant umí hrát jen ten basket. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle krátké filmy, klipy nebo jak se to jmenuje - krátkometrážní ? No, to je fuk, prostě me vůbec neoslovujou, sice přiznávám, že moje hodnocení je asi dost krtuté, ale by tohle nemělo žádnou logickou myšlenku a nic mě nezaujalo, ani ty herci, tak to je opravdu něco špatně. Snaha tu je, potěší uvidět Willise, nebo Treja - to je ale asi tak všechno. 5% = odpad! ()

Reklama

Reklama