Reklama

Reklama

Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň

  • USA A Cinderella Story: Once Upon a Song (více)

Muzikálová verze věčné klasiky! Sedmnáctiletá Katie žije po smrti svého otce s nevlastní matkou Gail a jejími dětmi Bev a Viktorem. Bojí se, aby neskončila u pěstounů, proto dělá vše, co po ní její macecha, která je současně také ředitelka její školy, chce. Katie sní o tom, že se stane zpěvačkou, má nádherný hlas, a sama dokonce skládá písničky. Jednoho dne do její školy přestoupí syn známého producenta, Luke. Katie mu podstrčí svou demo nahrávku. Když se Luke snaží zjistit, kdo že to na nahrávce zpívá, Gail prohlásí, že je to její dcera Bev. Společně pak nutí Katie, aby za Bev zpívala. Když se navíc Luke, který se Katie opravdu líbí, kvůli krásnému hlasu do Bev zamiluje, je na čase, aby Katie začala bojovat za své sny, dřív než chlapec jejích snů skončí v náručí té nesprávné sestry. (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

ivishka 

všechny recenze uživatele

High School Musical a Camp Rock dohromady. Přestože se mi nelíbil film hned od začátku a jeho celistvá teen tvář moderního "umění" naplácat věci jako je název POPELKA - co s tím má proboha společného popelka? Ano uznávám, že jaksi jde o nevlastní dceru muže, který zemřel (první chyba - neřekli jak) a tak jeho dcera zůstala ve spárech hnusné blonďaté macechy s neméně hnusnou blonckou (a asi tak stejně hloupou)...to jsem pochopila...ale chatrč tam někde v zadu na zahradě kde zjevně bydlela "popelka" byla už trochu moc přehnaný náznak téhle pohádky..jenže to je uplně všechno co by tak tahle hrůza mohla mít společného s pohádkou. Hudba ani tak příšerná nebyla, ale asi jako všechna ta teen smetánka brala ohled hlavně na "věčnou lásku" nebo na to jak si všichni užijí párty - bohužel asi už jiné náměty na písničky neexistují (poetičtěji by se dala napsat klidně i píseň o plyšové hračce). Jediný kdo mě herecky zaujal byl maličký nevlastní bratr "popelky" Katie - Matthew Lintz. U školního plesu v duchu břišních tanečnic a jakejchsi fakýrů mi naskočil výraz se známým názvem WTF, ale špionáž rozkošného dětského herce zachránila celou tu nesourodou klišé blbost. ()

Tess92 

všechny recenze uživatele

přemýšlím mezi 0 a 1 hvězdičkou. Stačilo přečíst si obsah, a bylo jasné, jak celý film bude vypadat. Luke asi za moc nestojí, když flirtuje s každou holkou, kterou pozná, a nevím proč tolikrát ve filmu zdůrazňovali, že je Kate ošklivá. Je pravda, že písničky docela ušly, ale jinak to bylo totálně uhozený. ()

Reklama

JuraHaw 

všechny recenze uživatele

Santostefano si z nás asi dělá srandu, první Popelka s Hilary Duff byla pěkně natočená, druhá se Selenou Gomez hudebně pojatá také v pohodě, ale u téhle třetí si snad děláš srandu - taneční kreace ala Bollywood prostě příšerné a modlil jsem se aby byl už konec, jediné malé pozitivum vidím v humoru malého brášky. Písně ty se dali poslouchat. S chutí bych dal odpad, ale to si film nezaslouží. Jestli to měl být záměr očernit Bollywood, tak u mě se jim to rozhodně nepovedlo. ()

lilylove 

všechny recenze uživatele

Tohle byla nejslabší moderní popelka kterou jsem viděla a navíc bylo to skoro stejné jako popelka se Selenou Gomez s tím rozdílem že tohle bylo o hodně slabší.První půl hodinu mě to bavilo,pak jsem se nudila a začalo mě to zase zpátky bavit asi 10 minut před koncem.Popelka má mít 2 sestry,v téhle verzi měla jenom jednou naopak jsem ale přibyly 2 nové postavy které celý film zachránily.Ale abych to jenom nekritizovala,i když předchozí verze popelky byly lepší a zábavnější u téhle jako jediné jsem se párkrát zasmála což předchozích filmů ne.Pořád ale slabší verze moderní popelky i slabší film takže dávám dvě hvězdičky. ()

Anez99 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli takovýmhle filmům, než se člověk podívá na nějaký film ptá, jestli je to americká kravina. Tohle rozhodně je americká kravina. Bylo tu už několik zpracování popelek a takhle je jistojistě ta nejhorší. Jediný důvod, proč jsem filmu dala jednu hvězdičku byl, že děti, tak..do deseti let, to spolehlivě zabaví. Hrozná ptákovina, ale s jednoduchým dějem, takže děti jsou nadšení. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama