Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (64)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zajímavý a propracovaný snímek s vynikajícími herci a výbornými hereckými výkony. Ze začátku, jsem si myslela, že sleduji špatný film, když jsem tady na fotografiích viděla Juda Law, Anthony Hopkinse nebo Rachel Weisz a ve filmu mluvili slovensky. Opravdu mě to trochu zarazilo. Ale ukázalo se, že je to ohromě napjatý a emocionálně nabytí snímek. Je zde všechno, co by divák mohl očekávat i to, co by nečekal. Téměř vše je nepředvídatelné a skvěle propojené. Divím se pouze hodnocení tady. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to tuctova mozaika pribehov s nevyrazne podanym posolstvom, ktore nedokaze divaka vyburcovat k zamysleniu. Plusom je medzinarodne obsadenie jak neznamych hercov, tak hviezd, zhodou okolnosti sa jedna väcsinou o mojich oblubencov. Dokonca su tu aj dve slovenske herecky, ktore vyfasovali svoju vlastnu liniu, vdaka comu si uzijeme aj slovencinu. A sceny z Bratislavy boli konecne natocene v Bratislave a nie v hnusnom Rumunsku alebo zaprdenom Cesku ako je zvykom v ostatnych filmoch. 5/10. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

"Váš život je součet všech rozhodnutí, které jste v životě vědomě či nevědomky učinili. Dokážete-li ovládat proces rozhodování, dokážete ovládat všechny aspekty života. Můžete najít svobodu vycházející ze skutečnosti, že jste zodpovědni sami za sebe." Taková moc zajímavá mozaika pár příběhů z různých míst naší země, které se vzájemně v poměrně poklidném tempu prolínají a vstoupí pomalu, ale jistě i do našich životů až k nám domů. A já zjistila, že s nimi prožívám jejich lásky, rozhodování, vnitřní boje, starosti, smutek a jiné životní situace, které byly možná trochu smutnější, ale Fernando Meirelles nám je zabalil do krásného kabátku na který se moc hezky dívalo. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Čo má spoločné slovenská prostitútka, anglicky biznisman, francúzsky moslim, nešťastná brazilčanka, ruský mafián či americký otec nezvestnej dcéry ? Na prvý pohľad nič, pokiaľ sa ich cesty hračkou osudu neprepletú... O tom je tento navýsosť zaujímavý snímok, je o cestách, ktorými sa vydávame na púť životom a tie cesty sa prelínajú. Bizarné osudové stretnutia sú natočené s odstupom, nikto nikoho nesúdi a okrem svetových hviezd v epizódnych úlohách máme možnosť vidieť aj slovenské herečky. Predely medzi jednotlivými scénami sú vkusne oddelené hudobnými vstupmi, ktoré len dotvárajú celkovú atmosféru. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů se sice nekonal a vliv manželské věrnosti bych také zpochybnil, ale jinak se mi to docela líbilo. Několik vzájemně více či méně propojených příběhů bylo umě poskládáno a i přes pomalé tempo film nenudil a ubíhal plynule. Sice mi přišla navíc Fosterova linie, ale to se dalo přehlédnout. A samozřejmě potěší i mezinárodní herecké obsazení, kdy se osvědčená a hvězdná jména citlivě prolínají s těmi méně známými. Sice se asi jedná o oxymoron, ale v tomhle případě bych 360 hodnotil jako pohodové drama. 75% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Bratislavě, Vídni, Paříži, Londýně, Denveru a Phoenixu. (M.B)

Reklama

Reklama