Reklama

Reklama

Zlé královně (Julia Roberts) se podařilo získat vládu nad královstvím. Uprchlá princezna (Lily Collins) se však svého výsostného práva jen tak snadno nevzdá a rozhodne se jednat. Za pomoci sedmi vynalézavých trpaslíků začíná plánovat odvetu. Sněhurka ožívá v novém dobrodružném příběhu plném lásky, ale i žárlivosti a zrady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (688)

Fr 

všechny recenze uživatele

A KRÁLOVNA SI UVĚDOMILA, ŽE JESTLI CHCE ZŮSTAT NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENOU NA SVĚTĚ, TAK BUDE MUSET SNĚHURKA UDĚLAT TO, CO SNÍH UMÍ NEJLÉPE. BUDE MUSET PADNOUT..... /// Tak tak. Už brzo se královna zeptá, kdo je v celým království .... no však víte (a stejně i to, že odpověď se jí pranic líbit nebude!). Sarkastická (a vtipná) královna, stejně tak všudypřítomnej ironickej, (jak jsem už říkal - sarkastickej) a všeshazující humor (nebo vtip?). Zajímavá a do vočí bijící je i výtvarná stránka. Princezna nevěsta má dost dobrýho filmovýho parťáka. Že je to krávovina? Je, ale to třeba Princ a pruďas taky, ale má to vtip a nadšení (a tohle není ani sprostý). A taky mám pocit, že to všechny baví. Takovejmhle scénáristům by měli pozlatit péra. (Pera? Ať si vyberou....) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem bratr Grimm a líbí se mi, když przněj moje pohádky. 2.) Cením si každýho (i blbýho) nápadu. 3.) Každej Hollywoodskej film by měl končit Bollywoodským tanečkem. 4.) Thx za titule ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Trailer ma nadchol a sľuboval veľa, no všetko podstatné - komickými hláškami počínajúc - v ňom už bolo povedané. Vizuálne krásne a farebné, obsahovo trochu dementné a hudobne príšerné - očakávala som epickejší soundtrack, ktorého absencia mi dosť okresala celkové dojmy. Julia Roberts hláškuje jedna radosť a v úlohe kráľovnej som si ju užívala, celú snímku drží nad priemerom ona. Lily je nebesky sladká a Hammer sympaťák, no línia s trpaslíkmi ma vyrušovala, film občas strácal dych a hoci sa v žánrovom zaradení vyskytuje dobrodružný/dráma, v súčasnej filmovej zábave tieto elementy nemajú žiaden rozmer. Veľký potenciál zostal, ako to už býva zvykom, nevyužitý. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak zajímavě to ze začátku vypadalo, když jsem si naivně myslel, že Sněhurčin příběh tentokrát uvidím vyprávěný z pohledu královny, která byla v podání Julie Roberts opravdu perfektní a neměl bych nejmenší problém držet jí palce. Bohužel jsem se pletl, žádná finta "oblafneme vás trailerem" se nekonala, královna měla postupem času méně a méně prostoru a do popředí se dostávaly infantilní vtipy, naprosto nesnesitelní trpaslíci a další zbytečné podivnosti a podivné zbytečnosti. Na konci jsem z toho všeho byl tak nevěřícně zpitomělý, že se mi líbilo videoklipové finále. Za ně, za Julii Roberts a za Menkenovu hudbu dávám dvě hvězdy, víc ale ani cíp. To, co film udělá s postavou královny, mimochodem skvěle vystihuje scéna, kdy si Julia Roberts nechá natřít obličej ptačími... ehm... trusem. Pak už to je jenom horší. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak tady je to snad poprvé, kde jsem viděla Júlii hrát zákeřnou mrchu, která se chtěla za pomocí triků a pověr zbavit chudáka Sněhurky. No ale teď se dívám ... tam hrál Sean Bean! Do háje zeleného, koho tam hrál? Jsem si ho normálně vůbec nevšimla, mezi trpajzlíky nebyl, to vím určitě. Prince hrál taky jiný fešák, jedině ... jedině, že by toho mrštného šupináče na konci? Nicméně, i když jsem si tenhle film původně pustila k žehlení, aby mi něco hrálo, tak mě nakonec zaujal svou vtipností, svým originálním pojetím a proto jsem žehlení opět odložila na jiný vhodný okamžik a dávám Sněhurce své čtyři hvězdy. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Toto bola ale hovadina. Aj keby som bola nastavená na takúto bizarnú záležitosť, aj tak by to bola hovadina. Jediné na čo sa dalo pozerať boli výborné kostýmy, obočie Lily Collins :D a Armie Hammer bol niekedy celkom fešák. A tá indická pesnička na konci, tá ma utvrdila v tom, že som zabila kopec času a Singh mal natočiť radšej nejakú indickú rozprávku. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (18)

  • Jedná se o posledním film, na kterém s režisérem spolupracovala kostýmní návrhářka Eiko Ishioka, která zemřela začátkem roku 2012. Její kostýmy se objevili ve všech Tarsemových předchozích filmech. (CBD)
  • Herci, jejichž obsazení do role prince Andrewa Alcotta tvůrci zvažovali, byli také Alex Pettyfer, James Holzier a James McAvoy. Roli nakonec získal Armie Hammer. (Aurum)

Související novinky

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

05.05.2013

Spisovatel Seth Grahame-Smith se loni pokusil dobýt Hollywood. Nedařilo se ale ani adaptaci jeho Abrahama Lincolna: Lovce upírů, ani Temným stínům, ke kterým napsal scénář. Přesto se chystá další… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Marco Polo – žhavé zboží?

Marco Polo – žhavé zboží?

31.05.2012

Vypadá to tak. V současnosti totiž existuje několik projektů, které chtějí mapovat život slavného benátského cestovatele z druhé poloviny třináctého století. Každý je úplně jiný – třeba seriál… (více)

Reklama

Reklama