Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Via 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Daniela a pana Miagyho, kdy jen čekáte, oč půjde tentokrát... Nepřijde mi, že by se z tohoto snažili tvůrci co nejvíce vytřískat peněz a proto natočili třetí pokračování... kdyby tak bylo, proč by nepokračovali dále - náměty by se našli... Leč pokračuje se v nácviku karate, které se nikdy nemůžete naučit tak (ostatně jako všechno ostatní), že byste si mohli říct - umím vše... více se mluví o bonsajích, o cti a zákeřnosti, o životě... Doporučuji, když nebudete očekávat něco ve stylu novodobého Karate Kid, které ale je opravdu klišé nad klišé... ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Velice slabý odvar předchozích dvou filmů. Z kopce šlo prakticky všechno - hnusná kamera, zhlouply dialogy i Danielovy navztekané monology, přitroublý scénář. To ani nemluvím o tom, že autoři poprvé přišli se zcela "zlými" postavami, které máte chuť zabít od začátku do konce. Prakticky urážka těch prvních dvou. ()

Reklama

kkarx 

všechny recenze uživatele

Trojka je další relikt 80. let a to až do té míry, že navozuje komixovou atmosféru. Záporáci jsou totálně přes čáru a celý děj je strašně nereálný a do značné míry kopíruje první díl. Daniel je zase osamělý a zdánlivě opuštěný a tentokrát na něj splín doléhá ještě více. Záporák hraný Griffithem přehrává jako o život (kvůli tomu doporučuju brát verzi s dabingem), nicméně je asi jediný na place, kdo měl zkušenosti s nějakým bojovým uměním a je to vidět. Na rozdíl od šedivého druhého dílu se hned několik scén jen tak nevytratí z paměti. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $12,5milióna║Tržby USA $38,956,288║Tržby Celosvetovo $43,600,000║ 2023 si dávam repete a troška nerozumiem taj zášti na toto pokračovanie. Hlavne keď sa tretí film moc nevymyká nasadenej úrovni predošlích dielov. Samozrejme je to už taký stereotyp bytia a nebytia ale aj tak sa na to dá ešte pozerať. Príchod novej zákernej postavy Terry Silvera tam razantne rozvíri vody a dá tomu iný nádych. /50%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nestrácam čas s prehrami.“ Neviem, čo sa niektorým divákom nepáči, respektíve ako vysvetlia, že prvé dve časti športovej mládežníckej série Johna G. Avildsena (ROCKY) KARATE KID hodnotia pomerne dobre a zrazu príde trojka a podvedome siahajú po zaručene vtipných posmešných poznámkach o "filmových trojkách". Pritom táto trojka je stále solídnou stávkou na istotu, kde nechýbajú trademarky série (bonsaje, bocianí postoj) a príjemná atmosféra s postavičkami, ktoré sme si už obľúbili (Macchio, „Pat“ Morita). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama