Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $12,5milióna║Tržby USA $38,956,288║Tržby Celosvetovo $43,600,000║ 2023 si dávam repete a troška nerozumiem taj zášti na toto pokračovanie. Hlavne keď sa tretí film moc nevymyká nasadenej úrovni predošlích dielov. Samozrejme je to už taký stereotyp bytia a nebytia ale aj tak sa na to dá ešte pozerať. Príchod novej zákernej postavy Terry Silvera tam razantne rozvíri vody a dá tomu iný nádych. /50%/ ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Jediným velkým pozitivem je v tomto velice slabém pokračování už pouze moudrý pan Miyagi. Všechno ostatní působí hrozně laciným dojmem. Ralph Macchio nehezky přehrává a hlavní záporák Thomas Ian Griffith se svým štěkajícím pejskem Seanem Kananem jsou zralí doslova na kop z otočky dvakrát po sobě, protože podobné "suverenní" herecké výkony jsem viděl naposledy někde v seriálu Strážci vesmíru, což je pro věkovou kategorii tak cca do 10 let. Druhou hvězdu dávám pouze z úcty k prvním dvěma dílům, jelikož jsem byl schopen vnímat, jakou cestu mezitím Daniel ušel a také díky zmiňovanému Patu Moritovi. Čtyřku už si raději nechám ujít... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti diel uz je evidentne o dost horsi ako predosle. Za vsetko môze otrasna zapletka o pomste s tym najobohratejsim beckovym zaporakom akeho si mohli vymysliet. Thomas Ian Griffith tam tak casto predvadzal diabolsky smiech az to bolo tak trapne, ze ma to rozosmialo. Skoro som mal pocit, ze sledujem nejaku telenovelu. Daniel-san bol zase totalne naivny a Griffithovu zakernost neprehliadol ani napriek tomu, ze sa mu neustale smial do xichtu aj v scenach, ked mal prestrierat, ze to mysli uprimne. So ctou a par vtipnymi poznamkami to ustal jedine pan Miyagi. 2/10. ()

SkyCaptain odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapivě plně souhlasím se slovy režiséra - o svém díle podle Wikipedie řekl: In 2015, director John G. Avildsen himself called the film "a poor imitation of the first one" and "a horrible movie". Tak si tak. Jo a pokud někdo podobně jako já shlédl celý film a neviděl tam hrát Jana Třísku tak koukněte sem - https://thekaratekid.fandom.com/wiki/Milos_Dadok ()

castor 

všechny recenze uživatele

Otřepaná pohádka o cestě za získáním úcty (a často holky snů) pokračuje třetím dílem, který dal světu znovu režisér John G. Avildsen, který stojí také za outsiderskou sérií o Rockym. Jenže zatímco třeba čtvrtý Rocky platí za nefalšovanou srdcovku o americkém Davidovi a sovětském Goliášovi, téhle karate limonádě už chybí cokoliv zajímavého. Už dvojka měla jisté kaňky, trojka je ale pořádný sešup. Vrací se agresivní učitel karate z prvního dílu, ale už je to jen jakési smutné ohlédnutí. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama