Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mrtvá milenka ve "šmajchlovacím" apartmánu pětice ženatých kamarádů samozřejmě způsobí, že na povrch začnou vyplouvat všemožné tajnosti, lži, obvinění, čímž jejich přátelství projde fatální zatěžkávací zkouškou. Až přehnaně dynamicko-dramaticky natočené nelineární rozplétání samozřejmě zahákne tím, co k vraždě vedlo, ovšem ke konci přichystá těch zvratů (a nedotažeností) přespříliš. 45% ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

45-50% a dost. Snažilo se to co nejvíc zamíchat karty tak aby jste v tím měli totální bordel a do poslední fáze netušili a hádali. Jenže ono se to jako celek vůbec nepovedla. Snaha o to aby jste si řekli wau, to jsem nečekal. Ano ta tu je ale nebylo to takové to vyvrcholení, prostě nudné hmm to jsem nečekal. Chyběla tomu ta pořádná dramatičnost. To tempo. Fungovalo to tak že prostě čekáte jak to dopadne a kdo co a kdy ... Bez nějakého většího zájmu. Chyběl tomu prostě po dobu celého filmu ten pořádný dynamit. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $6,002,684Tržby Celosvetovo $10,076,790Tržby za predaj Blu-ray v USA $464,212 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $795,626 //počet predaných kusov ?║ z tejto zamotanej hry sa doslova divák uťahá /40%/ ()

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Na film se dobře kouká a každá scéna posune děj, přičemž divák několikrát musí přehodnotit představu o tom, co se vlastně děje. Karl Urban je čím dál lepší herec. Co jediné ubírá Loftu na kráse je, že je zcela nepochopitelně cenzurovaná nahota. Proboha proč? Film stejně rozhodně není pro děti a v době, kdy se díváme na věci jako Vlk z Wallstreetu, Hra o Trůny nebo Spartacus, působí skrývání nahoty (včetně prsou) jako anachronismus, tím spíše ve filmu o sexu. Druhá maličkost je, že po zamyšlení s trochou odstupu nedává konečné chování hlavních postav příliš smysl a pak taky jedna věc s krví a faktem, že je jedna z postav lékař a mělo by ho tedy cosi trknout, ale to už bych nerad spoiloval. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka preverí, akí veľkí sú všetci kamoši a ako veľmi dokážu držať pri sebe. Prachy, kariéra, spoločenská prestíž a aj keď je to kamoš, tak predsa len červík závisti hlodá a vŕta. Keď sa do toho zamieša ešte samica, je o prúser postarané. Ja som sa bavil. Americký remake rovnomenného holandského filmu z roku 2010 ma prekvapil. Väčšina pokusov amerických filmárov previesť úspešné európske filmy do amerického prostredia takto nedopadnú. Opäť som sa neubránil porovnaniu a výsledok je jednoznačný. Skvelý bol už začiatok filmu, kde sa objaví mŕtvola sexi dievčaťa. Aj v pôvodnom filme mi pripadá typologické obsadenie hercov horšie. Môžem kvitovať ani dobrý námet filmu o piatich priateľoch a ich záletoch. To sme už pred tridsiatimi rokmi s dvoma kamarátmi praktizovali tiež, ale nebol to žiadny prepychový loft, ale väčšinou garsónka alebo menší byt na sídlisku. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)
  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)

Reklama

Reklama