Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

sud 

všechny recenze uživatele

Nenápadně působící a neprávem přehlížený snímek. Už jen zasněžená atmosféra dělá hodně, příběh není úplně z řady těch tuctových a těch pár akčních scén má grády. Herecké obsazení rovněž nezklame - charismatičtějších (a dlužno říct neprvoplánových) záporáků než je Addison Erica Bany poslední dobou v žánrových vodách moc nepobíhá. Olivia Wilde není jen krásná, ale ani v tomto patriarchálním prostředí se vedle všech těch chlapáků neztratí, potěšil i dosud pro mě neznámý Charlie Hunnam. Škoda kapku nevyužitých příležitostí pro Krise Kristoffersona či Treata Williamse a nedotažených a pouze lehce načrtnutých vedlejších postav. Jinak by se tenhle ledově promrzlý stylový thriller mohl zařadit po bok Coenovic Farga. 85%. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn námet si myslím, chyba tkvie v povrchnom spracovaní. Zdalo sa to na mňa až príliš že hŕŕŕŕ a veľa zbytočných scén a na záver som mal taký pocit že veľa vecí zostalo nevyriešených, ako keby sa o nich ani nehovorilo. Niektoré postavy úplne zbytočné a iné postavy zase neprepracované do väčšej hĺbky. Plejáda hercov sympatická ale až tak úplne im to neladilo. Hudba výborná. A hlavne je že som sa nenudil pri tom. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Addison (Eric Bana) a jeho sestra Liza (Olivia Wilde) po úspěšné loupeži v kasinu prchají na sever do Kanady. Bohužel se připletou k dopravní nehodě, a poté ještě zabijí policistu, takže se musí rozdělit a každý do Kanady razit svojí cestou. Zatímco Liza potká sympatického Jaye, který by ji mohl kousek cesty svézt (ale který má také dost svých vlastní problémů - a navíc se do Lizy zamiluje), tak po Addisonovi jde téměř celý policejní sbor v okrese. Nakonec se Addison i Lisa znovu sejdou, u Jayových rodičů, které Addison vezme jako rukojmí... To máte tak, pejsek s kočičkou se zase jednou rozhodli uvařit film, a tak do něj naskládali všechno, co jim padlo pod ruku, od zajímavého prostředí, sněhové bouře, dvou uprchlíků, zamilované dvojice, boxera propuštěného z vězení, sporů s otcem (toto dokonce ve dvojím podání), a to vše završeno absurdní večeří k svátku Díkůvzdání. Ale jinak se na film docela dobře koukalo (hodně dělalo to prostředí), a příběh jako takový taky nebyl úplně marný, herecké obsazení mně docela sedělo (v hlavních i vedlejších rolích), takže vlastně nevím, proč bych si měl stěžovat. Jasně žádného Oskara tento film nedostane, ale to ani nebylo jeho cílem... ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný thriller. Většinu thrillerů s takovým hodnocením, ať chci nebo nechci, jen tak přejedu a po pár dnech už ani nevím, o čem byly. Jsem si celkem jistý, že porucha není na mém přijímači, ale prostě uživatelé tady na csfd většinou dokážou ohodnotit film správně. Ne vždycky se jim to daří, u některých "lehčích" žánrů moc nesouhlasím, ale u thillerů jim věřím. Ale teď musím říct, že bych trochu pozvedl kredity tohoto Ruzowitzkiho díla. Mnoho mnohem ošklivějších snímků má více procent. To poslední, co jsem tady očekával byl velmi klidně, dalo by se trefně říct chladnokrevně natočený celý příběh. To bylo to co mne zaujalo, pěkně všechno popořádku, a poté pěkné drama. Jsem rád, že jsem mohl vidět v tomto filmu Olivii WIlde při odvážnějších scénách, slušelo jí to. 70%. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Je fakt obrovská škoda, že asi 70 z celkových 93 minut je nudná sračka a nebýt spanilé Olivie Wilde, asi bych to dávno vypnul. Naštěstí tu "hraje" a já jsem měl tak šanci vidět poměrně překvapivou a napínavou "hřebejkovskou" stolovou závěrečnou scénku, které oproti české režii dopadla o něco více americky (čti: prásk prásk,hajzle,chcípni,to máš za to) a celé to vytáhla aspoň na ten průměr...............moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Olivia Wilde byla v průběhu natáčení scény, kde její postava téměř umrzne, skutečně pouze v minisukni. Tyto záběry vznikaly v Kanadě. (betyn)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Montreal a na ďalších miestach v kanadskej provincii Quebec. (MikaelSVK)
  • Původní název filmu byl Blackbird a Kin. (R´Hell)

Reklama

Reklama