Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakonec si Pawn Shop Chronicles vysloužil plný počet, přestože, některé věci se mi úplně nelíbily. Asi bych trochu změnil konec příběhu Brendana Frasera a ještě se mi nelíbilo SPOILER: Návrat Elijaha Wooda na konci. Proč sakra, měl zůstat tuhej!!!! Nadruhou stranu o to víc mrazivější to bylo a tý mrše od Frasera to přeju :) KONEC SPOILERU. Jinak už mě dlouho nic tak nešokovalo, jako právě tento film. Pro mě to bylo takové syrové "Pulp Fiction", sice mnohem méně humoru, ale jednotlivé příběhy pěkně promyšlené a zajímavě propojené. Také se mi líbila práce s kamerou, různé detaily, no zkrátka mě to bavilo!!! Absolutně nevšední WOW snímek!!!!! ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

V obsahu stojí " s extrémně vtipnými momenty" . Připomíná mi to americký komedie " nejlepší komedie všech dob" podle časopisu Otylý dívák apod. Tak jsem si to s velkým sebezapřením pustil, aniž bych viděl trailer a byl jsem docela příjemně překvapenej, kolik mých oblíbenců v tom hraje. No a v neposlední řadě tím, že to sice nebylo extrémně vtipný, ale spíš jen občas mile vtipný. Zběsilá fetka Paul, US Begbie, nebo Frodo The Úchyl a mumiolog Elvis Fraser utvořili nápaditej propletenec třech příběhů, kterej dokázal udržet moji pozornost až do konce, aniž by nudil. Bavilo mě to tak na slabší čtyři. P.S: Poslední film v mým životě, kterej jsem si pustil dabovanej. Vypadá to, že začíná znovu éra, kdy na VHS daboval všechno ten stejnej týpek. Tady dostal prostor pro úvodní slovo a tři nebo čtyři rozdílný postavy, což mě nehorázně sere. Protože jeho hlas je mi neuvěřitelně nepříjemnej. Kdybych věděl jak se jmenuje, okamžitě letí do TOP 5 mýho hatelistu. Český dabing jde nenávratně do prdele. Howg. ()

Reklama

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

Postupně to klesá. První povídka je skvělá - nádherné situace a hlášky ("Když bych seděl v restauraci a okolo mě deset židů, ani bych to nepoznal!"), navíc mě hodně překvapil Paul Walker -, druhá s Dilonem je hodně ujetá a taky dobrá, ale třetí, s Frazerem, je naprosto pitomá. Hlavně nechápu, proč je ze všech nejdelší a ještě se prolíná celým příběhem (jasně, i ta má světlé chvilky, např. když se pokouší platit za kafe a chybí mu 8 centů), stejně jako nepochopím am. obsesi Elvisem. Třetí povídku bych klidně o polovinu zkrátil a spíš bych upřednostnil větší prostor pro pawn shop a dva starší pány v podání D'Onofria a McBridea, kteří, trošku rozvinutější, by nemuseli mít daleko k dobré situační komedii. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hic sunt leones, chytrolíni. Nedělám si iluze, že film o zfetovaných vidlácích není to pravé ořechové na jemnocitné nitro průměrného ČSFD kritika, přesto všechno je krajně podezřelé, že červený film je v modrých číslech. To už dopředu můžeme vědět, že to bude něco EXTRA. Že to bude nekomerční rozmrdávačka, s takovou dávkou ironie, že Iron man si může akorát na dvorku hrát se svářečkou a přemejšlet o bakelitu. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Paráda, po Zběsilém útěku Kramerův druhý mistrovský kousek a opět je u toho skvělej Paul Walker + plno dalších, skvěle napsaných a zahraných postaviček. Ta třetí příběhá linie už mi sice tak super nepřišla jako první dvě, ale pořád jsem se u ní nenudil a celkově bych řekl, že tenhle film je prostě taková stylovka natočená pro radost. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)
  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)
  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)

Reklama

Reklama