Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Pawn Shop Chronicles je odpovědí na otázku, co by se stalo, kdybyste dali dohromady Pulp Fiction a Sin City. Film, který Vám nabídne misku jakési kaše bez pachu a bez příchutě, na které si buďto rádi smlsnete, nebo holt vylámete zuby (nebo Vám je někdo s chutí vyláme kladivem...). Jen se stále nemůžu rozhodnout, zda byla ta miska napůl prázdná, nebo napůl plná... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mezi provinčními gaunery se obvykle necítím nijak zvlášť dobře, ale tentokrát mi s nimi bylo fajn. Patrně proto, že se hláškami ani bizarními situacemi nešetřilo a to mám rád. Kromě toho se mi dostalo poučení z chyb účinkujících, takže dealera přepadnu s lépe nabitým lukem, manželku sesadím z pozice úchylákova sexuálního lídra mnohem opatrněji, při trapné imitaci Elvise si dobře rozmyslím, kde si nechám zarovnat kotlety a nebudu prodávat trpaslíkům baseballové pálky. Navíc by mě určitě bavilo balit nahé krásky do amerických vlajek, ale každou neděli kvůli tomu v kostele zpívat Halulujá určitě nebudu. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Odcházím! A víš proč? Protože mám pičku!" Ani se mi nechce věřit, že tohle točili Amíci, páč černý humor, co z toho stříká, bych si tipnul na Anglány (a v jistých chvílích na Australany). Půlka filmu je na tripu, pak přijde romance, do toho vstoupí Ďábel, smrt, armáda nahých ženských ,,zombie" a celé to vrcholí slaďákem od Elvise s neplánovaným ohňostrojem v pozadí. Normální postavy aby člověk pohledal. A výslech Froda je doprovázen slušivým gore. Poprvé jsem vyprsknul, když zhulenci začali válcovat psí hřbitov, to se prostě nedalo. ,,Schwarzenegger je z Australie!" ,,Ne, je z Austrie." ,,To je skoro to samý." ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Takze tu mame jeden maly velky film, ktory je nenapadny a pritom skvely. Amici sa rozhodli po vzore Guya Ritchieho vymysliet nieco na styl Lock, stock... a Snatch a popritom sa nechali inspirovat aj bozskym Quentinom. Musim povedat, ze najma pokial ide o dialogy tak ten film "válí" jak sialeny. Tri historky, ktore sa prelinaju a vytvaraju skvele odsypajuci film pre normalneho cloveka, ktory nezvykne srat pri stene... Prva historka je perfektna a u mna na 100% po dialogovej aj hereckej stranke. Druha slape taktiez vyborne a v kvalite zostava v tesnom zavese za prvou. Tretia je najslabsia a trosku kazi celkovy dojem, pretoze je trosku mimo misu a zaver mi pride nedotiahnuty a nevysvetleny, ale kto vie ? mozno som blby ja... takze ta ma u mna mensie minus ... Celkovy dojem z filmu je velmi pozitivny a lutujem, ze som s jeho pozretim tak dlho otalal. Len tak dalej...viac takychto filmov... 80% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Kramerovo Pulpl Fiction z buranova. Zábavná, divná a naprosto ulítlá blbina s fajn hereckým obsazením, která vás ve svých prvních dvou epizodkách zaručeně pobaví a nejspíš i hodně příjemně překvapí (příběh Matt Dillona naprosto vládne). Škoda, že závěrečná pasáž s tlustým Brendanem Fraserem je vlastně dost o ničem a diváka spíše nudí. Místy to navíc na mě bylo možná až příliš divný, ale i tak hodně příjemné vidlácké překvapení. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)
  • Jedná se o jeden z posledních dokončených filmů tragicky zesnulého herce Paula Walkera, který tragicky zemřel 30. 11. 2013, tedy asi půl roku po premiéře filmu. (x_silver)
  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)

Reklama

Reklama