Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

mirekem 

všechny recenze uživatele

Tolik lidí dělá v čsfd a nechají projít takovejhle obsah, what a hell is? Kramerova vymazlená filmová lahoda si to jistě nezaslouží, rozhodně však doporučuju zdejším spolukomentátorům udělujícím méně než 4 hvězdy to zkouknout dvakrát, nebo aspoň dokonce, a to včetně titulek! To jsem se zasmál nejvíc, ale tim nechci shazovat propletenec příběhů, který stylově zapadaj vedle Amores Perros či Pulp Fiction, přesto je to jiný, originální a svěží. Jsem potěšen a pojďme to dotáhnout tam, kam to patří... Do červenejch čísel!!! ()

Axis 

všechny recenze uživatele

Známý ksichty, hrozný hlášky, pár mrtvol, nějaký nácci co jsou nacci jen proto že paní domácí hlavního nácka umí dobře vařit, Elvis, buranská sodomoie, holky co mají vlastní klec a jsou na vrcholu. Hroznej pelmel u kterýho vlastně nevím co jsme to sakra viděl a jestli to nebyl jen drogovej sen. Na druhou stranu "Rejža" Kramer do toho nacpal svůj podmanivej styl, prapodivný filtry, zpomalovačky, kamerový parádičky a tak mi je šumák o čem to vlastně bylo. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POMSTA, TO JE NEBEZPEČNÉ SLOVO. RADŠI HO NEVYSLOVUJ…“ /// Příběhová hříčka, ve který jde v první řadě o černej humor a ve druhý mrknout na smažku Walkera, Froda v další uchylácký roli a Dillona s brokovnicí v módu Evil Dead (dvojky). Nebo je snad libo zjistit, že Brendan Fraser není zase takovej suchar? Jasan, je to krávovina, postavená na pár postavách a jejich roli v příbězích, ve který vrcholný číslo vobstará sám Ďábel a varna perníku. Ti náročnější, nebo jen ti, kdož očekávají hlubší myšlenku, ať si jdou šlehnout jinam. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Konečně pochopím, jak dostat ženskou na vrchol pyramidy. 2.) Zjistím, že horší než články Rudýho práva jsou snad jen (některý kurva! taky jsem už pár napsal!) obsahy na CSFD. 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Snad s výjimkou přelomového Trainspottingu mě nikdy moc nebaví projekty, ve kterých se věnuje příliš mnoho prostoru smažkám a jejich bludným postřehům. Moje bloky a předsudky mi tady nabourala hlavně Walkerova konverzace v autě. Dialog ohledně zmatku kolem židů a účasti těch dvou zoufalců v árijské konfederaci mě upřímně rozesmál. Zastříhala jsem ušima, že by snad ještě mohla padnout i nějaká další hláška a dala jsem jim šanci. A nelitovala jsem. V kategorii hlášek se na ně dotahuje ještě Vincent v zastavárně a jeho negativní přístup k černochům v pornu, kde trefně přirovnává negří genitál k vlhkým hovnům (omlouvám se, ale to řekl Onorfio, já s ním jen souhlasím!). Když člověk několikrát prudce vyprskne smíchy, nemusí už zbytek až tak úplně zasíťovat, no rozhodně tady ten bešamel mezi hláškami nebyla nuda. Všichni si to ohromně užívali. Matt Dillon ve svém příběhu jede na maximum a Brendan Fraser coby kočovný Elvis je bravurně kýčovitý. Sice mi pak dva dny v palici dokola jela Amazing Grace, ale stálo to za to! ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Paráda, po Zběsilém útěku Kramerův druhý mistrovský kousek a opět je u toho skvělej Paul Walker + plno dalších, skvěle napsaných a zahraných postaviček. Ta třetí příběhá linie už mi sice tak super nepřišla jako první dvě, ale pořád jsem se u ní nenudil a celkově bych řekl, že tenhle film je prostě taková stylovka natočená pro radost. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)
  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)
  • Jedná se o jeden z posledních dokončených filmů tragicky zesnulého herce Paula Walkera, který tragicky zemřel 30. 11. 2013, tedy asi půl roku po premiéře filmu. (x_silver)

Reklama

Reklama