Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $28,835,528 Tržby Celosvetovo $54,588,202Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,918,857 //počet predaných kusov 64,027Tržby za predaj DVD v USA $5,419,412 //počet predaných kusov 202,104║ ústredná dvojica to ťahá čo to dá ale ten scenár je strašne rozpačitý ustrelený, raz hore raz trápne dole /40%/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Režisér dle mého nadprůměrných Kopaček se vrací po dle mého podprůměrném kousku Dostaň ho tam se ZBYTEČNĚ průměrnými Zásnuby na dobu neurčitou. Je to velká škoda, protože ambice tu byly nemalé a dvojice věčně zasnoubených Segel-Blunt působí nesmírně svěže, navíc se opět zuby nehty držíme Apatowových schémat v čele s neučesaným slovníkem. Když hodíme za hlavu všechny ty přiblblé americké hodnoty, nejvíc zas a znovu mrzí délka. Snímek má téměř 130 minut. A i amatérský filmař by hned ukázal na několik pasáží, které se mohly klidně vynechat. Nejsou vtipné, nejsou pro děj podstatné, doplácejí prostě jen na to, že tvůrci zřejmě neznají slova „bonusová výbava disku“. Je fajn, že sebou někdo občas legračně sekne, ale největší síla scénáře dua Segel-Stoller tkví v dialozích. Jejich pointy nejsou prvoplánové, situace jsou spontánní, netriviální, škoda jen, že si tvůrci neodpustili lehce přízemní humor (předlouhý běh za profesorským soupeřem v lásce, sexuálně laděná muchlovačka s jídlem), který navíc děj nikam neposouvá (stejně jako třeba stále se vracející seznámení králíčka s princeznou Dianou, až zbytečně velký prostor věnovaný hrdinčině studiu). Osvěžením je naopak prohození tradičních rolí přizpůsobivšího muže a emancipované ženy. Režisér Nicholas Stoller snímek napěchoval celou řadou citací a narážek na okolní dění, se svým producentem Apatowem se neobává pustit do jakékoliv látky. Směs hrubozrnné a romantické komedie je namíchaná přesně podle toho, co praví název. Nic víc nehledejme. Já nic ani nevyžadoval, jen té nadýchané vaty kolem je tentokrát až moc. Slušné tři hvězdy.. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Když prasit romantickou komedii, tak pořádně. Nasadíme herecké poleno Jasona Segela a střihnem to přes dvě hodiny. Však oni z toho kina nakonec odejdou. Jediným plusem jsou kukadla Emily Blunt a přicmrndávání její praštěné ségry v podání Alison "♥Annie♥" Brie. S Judem Apatowem je to jako na horské dráze, jednou jste nahoře a bavíte se s pusou od ucha k uchu, jindy zas vyletíte mimo kolejnici a rozsekáte se o stánek s cukrovou vatou. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nicholas Stoller a Jason Segel nie je zrovna moja obľúbená dávka humoru, ale keď sa k tomu pridá Emily Blunt a Judd Apatow hneď to vyzerá lepšie. Ako som už spomínal Jasona moc nemusím a pozrel som si to hlavne kvôli Emily a asi o to viac ma prekvapila hlavná mužská postava. Tento krát bola napísaná a zahraná celkom dobre a hlavne dospelo ... no, dospelejšie (v kopačkách mi prišiel otravný). Aj keď zásnuby na dobu neurčitú majú celkom priehľadný príbeh dá sa tu celkom fajn pobaviť. Celkovo film nie je nič extra, ale herci ho dokážu vytiahnuť trochu viac na svetlo. 70% - 3* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jason Segel je můj oblíbenec. I když je v seriálu "Jak jsem poznal vaši matku" tím nejvýraznějším Barney Stinson, je to právě Marshall Eriksen, který je prototypem skvělého přítele i milujícího muže, jehož láska je věčná a překoná cokoli. Vedle toho je to také skvělý komický typ. Kromě toho, že je Jason Segel výtečný komediální herec, je to i skvělý scénárista. Dokázal to filmem "Kopačky", nakonec i svým podílem na scénáři k filmu "Mupeti", nejinak je tomu i v případě snímku "The Five-Year Engagement". Jeho vtipy jsou prostě dobré, navíc jimi dokáže ozvláštnit příběh, který většinou roztáhne do dvou hodin. Nevadí to, protože film je natolik příjemný, natolik hezký, natolik plný zajímavých momentů, že si ho užijete až do konce. Myslel jsem si, že když se na film budu dívat příliš pozdě, uspí mě. To se nestalo. Už jen tohle je důkaz toho, že tvůrci uspěli. Natočili film, který není třeskutou komedií, ale má vtipné momenty, komické dialogy i monology. Jason Segel předvádí, že je hercem, který zvládá víc jak jednu polohu a není mu cizí ani ta dramatická, jak už předvedl ve filmu "Jeff, který žije s mámou". Film není dokonalý, jiným lidem se bude zdát zdlouhavý, možná i prázdný, ale já si myslím, že je to komedie, která je komediální, je romantická a dokáže zahrát i na smutnější notu. Takové by romantické filmy měly být. Prostě si zvykněte, že u Jasona Segela vždycky půjde o vztahy a o lásku. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)
  • Jedná se už o druhou spolupráci režiséra Nicholase Stollera a herce Jasona Segela, přičemž v prvním případě se sešli při natáčení snímku Kopačky (2008). Jason Segel a Emily Blunt se sešli už jako pár ve filmu Gulliverovy cesty (2010). Oba se také objevili ve filmu Mupeti (2011). (Riddick77)
  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)

Reklama

Reklama