Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezproblémové přátelství zpravidla trvá tak dlouho, dokud je neprověří zátěžová situace. Přesvědčí se o tom i hrdinka tohoto příběhu, která se v těžké životní situaci obrátí na své kamarádky, když odhalí manželovu nevěru, ale s překvapením zjišťuje, že je obtěžuje už jen vyslechnout ji, natož pomoci. Režisér Štefan Uher však nedospěl dál než ke zjednodušující, zbanalizované historce, která není s to postihnout niterná dilemata, nepomohlo mu ani obsazení dvou oblíbených českých hereček. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

argenson 

všechny recenze uživatele

Zapomenutíhodná věc. Nesnesitelný Emil Horváth plus slovenský dabing Heleny Růžičkové a Reginy Rázlové pohřbívají režisérovu snahu navodit atmosféru o deset let dřív. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ponor do duše hlavnej hrdinky, ktorá je konfrontovaná s manželovou neverou a napokon kamarátkami, o ktorých si myslela, že jej morálne pomôžu. Brilantne napísaný scenár je prevedený do skvelého obrazu kamery podporený precíznou réžiou. Z hercov by som vyzdvihol Helenu Růžičkovú ( nahovorila ju Eva Krížiková ) vo vedľajšej úlohe, ktorá podala vynikajúci výkon. ()

Reklama

garmon 

všechny recenze uživatele

Je to také múdré, až je to takisto ještě aj blbé. Nádherná krajina kolem Dunaje a kamera vůbec. Předabovaná Růžičková je náhodou výborný nápad - s jejím hlasem by laskavou matku osmerčat asi neuhrála. Ale scénář nejde do hloubky a je značně černobílý. Ze začátku jsem byl urvaný ze soundu Vargova Collegium Musicum (dělal hudbu). Pak mě ale začal fest prudit - ústřední motiv je taky taký múdrý... Rideau de fer. ()

roswelll 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama o přátelství a trápení. Myslím, že obě české herečky svou roli zvládly na výbornou a přestože paní Růžičková byla předabována, na kvalitu filmu to vliv nemělo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserne nudna normalizacna konverzacka s Milkou Zimkovou /Pasla Kone na Betone/ a slvensky rozpravajucou Helenou Ruzickovou /Vsichni Dobri Rodaci, Ecce Homo, Homolka/. Nedopozeral som nedalo sa. 15 % ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Nakrúcalo sa v Bratislave a obci Tomky. (dyfur)

Reklama

Reklama