Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

  • USA Jeepers Creepers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trish a její bratr Darry se vrací z univerzity domů. Jejich trasa vede přes jeden zapadákov za druhým. Už jsou na cestě pěkně dlouho, když si Darry všimne podezřelého pohybu v okolí starého opuštěného kostela. Jakoby se někdo něčeho ve spěchu zbavoval. O kus dál stojí stará šedá dodávka. Darry a Trish si nechtějí nic domýšlet a raději sešlápnou plyn. O chvíli později se ta zvláštní rachotina řítí za nimi. Po několika nárazech jsou vytlačeni ze silnice a se srdcem bijícím hrůzou jen sledují oblak prachu, který stoupá za mizející dodávkou. Možná to byla jen náhoda. Skutečně? Darry se rozhodne vrátit zpět na ono místo. Ze země trčí široké potrubí a Darry se přes Trishino varování spustí dolů. Jeho objev odstartuje hysterický boj o holý život, do kterého jsou nakonec zapojeni všichni obyvatelé městečka. Jen starý gramofon si vesele prozpěvuje hodně starou písničku. "Jeepers, Creepers..." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Trish a Darry moc sympatií nepobrali, a tak vcelku brzy je člověku jejich osud lhostejný. Ba co víc, s postupujícím dějem jsem se těšil, jak budou oba zmasakrováni. Podzemní místnost připomíná svatyni, která jakoby sem vpadla od Daria Argenta. Vrány, kočky a ti co nevěří, ale brzy zjistí, jak se mýlili. Scéna s policajty na noční silnici je jednou z nejlepších, byť ukázáno je toho co nejméně. Vůbec tenhle monstrhoror si na drsné gore příliš nepotrpí, i když nejen na létající hlavy dojde. Sází totiž více na atmosféru. Ač má moderní vizuál, příběhově je jak z osmdesátých let, což je fajn. Konec si rozhodně zaslouží pochvalu. Hodnocení ponechávám, ačkoli před lety jsem byl spokojenější....ovšem srovnáním s nejnovějším JC je tohle paráda. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z těch výrazně lepších a za hranice nadprůměru sahajících novodobých hororů. Začátku se nedá absolutně nic vytknout. Hutná atmosféra, lekačky a tajemno. Druhá půlka filmu, kdy se hlavní záporák začne objevovat téměř v každý druhý scéně má za následek úpadek skoro všeho, na čem si hororový fanda dokáže smlsnout, ale jelikož film netrvá moc dlouho, tak mu to naštěstí vůbec na kvalitě neubírá. A finální scéna se zapíše do paměti snad každýmu. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Jeeeeepers Creeeeepers – pozor táto pesnička je smrtiaca, keď ju náhodou budete počuť, tak verte že ste v riadnych sračkách, dych sa vám zrýchly, oči vypleštia a začnete v beznádeji očakávať začiatok vášho konca :D. Aj takúto srandu použili kompetentní v tomto filme. Hlavný hrdina Creeper sa na obraze moc neukazuje, ale to vôbec nevadí, pretože sa vo väčšine filmu stavilo na atmosféru ako takú. Tento ťah im vyšiel, atmosféra je hustá, hlavne prvá polovica. Na rok 2001 dobrý, miestami zábavnejší (záverom) horor. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sračkoidní horor.Ze začátku celkem slibně rozjetej film,ale paradoxně odhalení toho strašidýlka Emílka celou tu snahu poslal do kytek.Fakt směšná postavička.Navíc v tom hraje ten hulibrk Justing Long,takže otřes.Takže jediné co se v tomhle filmu je ten rozjezd a ta stará písnička Jeepers Creepers.Navíc hrající z gramofonu.Jinak velkej shit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jeepers Creepers“ je slasher, který je pro svou dobu tradiční, a to i se všemi svými nešvary. Gore je zde spíše slabší, hnusné, ale méně krvavé. Monstrum se ale vyloženě povedlo a je to jedno z těch, které rozhodně stojí za pozornost. Není se pak čemu moc divit, že došlo na pokračování a dokonce se chystá i třetí díl. Nejedná se však o sérii, která by měla ohromit. Prostě jen pobaví, pokud odhlédnete od těch prázdných míst. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (28)

  • Darry (Justin Long) a Trish (Gina Philips) sú v druhej polovici filmu cestou ku kostolu sprevádzaní policajným autom. Na strážnikov ale zaútočí Creeper. Priletí na strechu auta, prerazí ju rukou a jednému z policajtov odtrhne hlavu. Pri ďalšom strihu je však opäť záber na auto a strechu má neporušenú. (tXtX)
  • Po titulcích následuje krátká scéna s projíždějící dodávkou. (fisus)
  • Film získal cenu Crystal Reel v kategorii Best Feature. (Terva)

Reklama

Reklama