Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

demented 

všechny recenze uživatele

Svižná, rezká a britká komédia made in Great Britain. O nič svetoborné sa samozrejme nejedná, ale v záplave toho zombie balastu, ktorý nám rok čo rok obšťastňuje naše zrako- a sluchovody, vyčnieva ako luxusná 50ročná k*rva v domove dôchodcov :) Ako sa hovorí, medzi slepými je i jednooký kráľom ;) "Hey, Zombies! Get the fuck out of my East-End!" ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nelze než pochválit, že zde jsou zombie opravdu ty staré známé pomalé mrchy a ne, jak bývá poslední dobou zvykem, mutanti co běhají rychleji než jamajští sprinteři a skáčou výš jak ruští výškaři. To dokážu ocenit, ačkoli celkově mám k zombie filmům spíš chladný vztah a rozhodně nemůžu být považován za milovníka a znalce žánru. Zde jsem udělal výjimku a to hlavně vzhledem k očekávání špičkového britského humoru. Ten se dostavil, bohužel ale v mnohem menší míře než bych rád, a tak jsem se několikrát přistihl, že se docela nudím. Hluchá místa snímek nejvíc sráží a právě proto: 60 %. Oblíbená část- jedna z nejlepších pěších honiček v historii kinematografie ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Další dobrá hororová komedie. Zombieci proti důchodcům, to tu asi ještě nebylo. :-) Délka filmu je volena také velice střízlivě. Sice jsou tu jisté nedomyšlenosti (na co si nechávat rukojmí, když vypukla zombie apokalypsa?), ale v tomto typu filmů na tom stejně nesejde. Pokud máte rádi tento žánr, tak se určitě pobavíte. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další Soumrak Mrtvých se ani tentokrát nekoná.Nemá to tu lehkost a většina fórů je dost těžkopádná a má špatné načasování, dost mi to připomínalo Zombieland....má to svoje hodně dobré momenty, ale je to nevyvážené a místy zdlouhavé, což je při stopáži 85 minut prostě na přesdržku :D Alan Ford je ultimátní mother fucker dědek a scénka s ´´hooligans´´ mě položila asi na 5 minut, ocenit se musí i solidní dávka brutality.Jinak bohužel nejde o nic převratného a těch průměrných filmů je poslední dobou až hamba.Jako by režisér vždy vymyslel 3 kulervoucí scénky a kolem nich potom napíše nudnou vatu, kterou musí mezi scénkami zaplnit filmový materiál, což Shaun of the Dead nemusel, protože ten měl smyslu plný děj a celkový koncept tak promakaný, že je stále i po těch letech jedinou dobrou a 100% parodií na zombie, které sou tak debilní, že si nesazlouží nic jiného, než-li parodovat.60%. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Film na způsob Soumrak Mrtvých, bohužel se to moc nepovedlo. Což o to, pár vtipných momentů tam je, ale bohužel převažují ty trapné momenty, Efekty jsou dělané asi v malování a dodělávání výstřelů u zbraní je taky dost vidět. Jediná potěšující věc byli gore efekty, do kterých dali asi většinu halířů, protože do herců ani ostatních efektů nešlo skoro nic. Scénky s důchodci byli trapný a vůbec se tam nehodili, byli tam úplně zbytečně, ono celý ten příběh nedával moc smysl, ale tak dobře no. Já jsem od toho nic nečekal a za těch pár povedených scén a gore si to alespoň těch 40% zaslouží. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama