Reklama

Reklama

Nejlepší film, jaký byl kdy prodán

(festivalový název)
  • USA The Greatest Movie Ever Sold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dokument o značkách, reklamách a distribuci zboží, který je financován značkami, reklamami a distribucí zboží. (Rekpet)

Videa (3)

Trailer

Recenze (57)

ivet.ka 

všechny recenze uživatele

Sice se nic extra nového z dokumentu nedozvíte, ale jinak nápad je to zajímavý, inovativní. Celý proces výroby, shánění sponzorů je ve filmu skvěle vidět. Rozhovory s režiséry, odborníky na propagaci, komunikaci jsou plnohodnotnou součástí filmu. Za mě dobrý, těším se na další tvorbu M. Sporlocka. Více v recenzi. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné nakouknutí za oponu několika menších firem. Film za peníze sponzorů tyto sponzory zesměšňuje. Samozřejmě se jedná o zesměšňování v rozumných mezích, jinak by jistě Morgan Spurlock dofilmoval. Dokument je docela vtipný. Jedná se o hodně podobnou záležitost jako ta fastfoodovina. Komu se líbil dokument Supersizeme, tak nebude rozhodně zklamán. Hodnotím stejně, ačkoli zde byla vyšší informační hodnota a cítím se dokonce vědomostmi obohacen. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Těším se na další dávku Morgana Spurlocka, ale tady jen uznale kývám hlavou. Téma zajímavé, Spurlock opět vtipný, pár nových informací vím (To Sao Paolo je šok), ale že bych měl pocit nějaké vyjímečnosti, či důležitosti? Tentokráte asi nebudu doporučovat všem okolo, ale POM si jednou koupím, aby viděli, že reklama na mě funguje. Nevím, zda šlo z námětu vytřískat více, ale vím, že Spurlock na víc má. Uvidíme, kam půjde dál. Sleduji tě! ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Hlavnou devízou tohto filmu je vynikajúci nápad. Film Greatest Movie Ever Sold, The vynikajúco ukazuje ako funguje reklamný priemysel a ukazuje nám zákutia konzumnej spoločnosti. Čo je v ňom naozaj neprehliadnuteľné je to, že jednotlivý pracovníci čo sa pohybujú v reklamnej sfére chápu, ako funguje ľudský mozog a dokážu sa nám spotrebiteľom aj malou skulinkou votrieť do našej priazne, keď to najmenej čakáme. Takže film má vynikajúci aj náučný charakter o ľudskom rozmýšľaní. Koľko krát si ani neuvedomujeme, že v nejakom filme je reklama. Môže to byť napríklad značka nejakého auta a podobne a ani o tom nevieme, že v skutočnosti film podpísal zmluvu s nejakou spoločnosťou čo autá vyrába. Po tomto filme sa možno nad tým viac zamyslíme. ()

pools 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl na chatě Kerámce v Jeseníkách a moc se mi tam líbilo. Popíjel jsem u něho Kofolu, měl jsem nazuté boty Dr. Martens a oblečené kalhoty Levis a tričko Diesel. Sem tam jsem se od sledování filmu odtrhl, abych si přečetl svůj oblíbený deník Neviditelný pes a také jsem si dvakrát připravil svůj oblíbený čaj Earl Gray od společnosti Ahmad, po kterém se cítím vždy svěží a plný energie! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Morgan Spurlock označuje Mane 'n Tail jakožto hlavního sponzora a také jej nejvíce propaguje (při rozhovoru s Conanem O´Brienem měl s sebou poníka, se sedlem nesoucí logo této firmy, i jejich šampóny), ve skutečnosti se tato firma vůbec nepodílela na financování filmu. (Rekpet)
  • Režisér Morgan Spurlock zaplatil americkému městu Altoona 25 tisíc dolarů, aby se přejmenovalo na "POM Wonderful Presents: The Greatest Movie Ever Sold, Pennsylvania". (hrhr2)
  • Ve filmu se objevilo celkem 3 463 reklam. (ELBobes)

Reklama

Reklama