Reklama

Reklama

Elena Lafé (Elizabeth Gutiérrez) je talentovaná jezdkyně. Ona, její otec a nevlastní matka Mariela (Eva Tamargo) vlastní malý hotel ve Florida Keys. Jednoho dne zkříží Eleninu cestu bílý kůň, jenž ji zavede ke zraněnému Eduardu Girónovi (Segundo Cernadas), a jelikož se blíží hurikán, vezme jej mladá dívka do otcova hotelu a stará se o něj. Eduardo se do Eleny zamiluje a ona jeho lásku opětuje - vezmou se a přestěhují se do Eduardova rozlehlého domu, v němž je Elena chladně přijata jeho příbuznými. Od zákeřné Coriny (Maritza Bustamante) se Elena Lafé dozví o Eduardově první ženě Eleně Calcaño (Ana Layevska), která s ním v den svatby skočila ze střechy domu a po níž zbylo její dvojče Daniela (Ana Layevska), které pobývá v psychiatrické léčebně...
Krátce po příchodu Eleny Lafé se v domě začínají dít divné věci - piano hraje samo od sebe a mladičká služebná spatřila ducha zesnulé Eleny (Ana Layevska, Jenny Marrero), se kterým se setkává i Elena Lafé, Laura (Wanda D'Isidoro) a dokonce i Corina.
Na Eduardově pozemku se potlouká jeho nevlastní bratr Montecristo (Fabián Rios) se svým společníkem Kalimem (Victor Corona) - oba mají co do činění s mafií, Daniela utekla z blázince a Elenu Lafé chce "Elenin přízrak" zavraždit...
Ale jaká je pravda? Co se v domě vlastně děje?! Elena Lafé a Eduardo musí překonat ještě spoustu překážek, aby konečně našli své štěstí. A to půjde v síti intrik, tajemství a vražd opravdu jen těžce... (fiLLthe3DD)

(více)

Zajímavosti (38)

  • V seriálu Julia (od r. 1983) se hlavní hrdina jmenuje Eduardo Uzcategui (Eduardo Serrano) – v této verzi nese jméno Eduardo Girón (Segundo Cernadas), přičemž příjmení Uzcategui nese jedna z vedlejších postav. (fiLLthe3DD)
  • V seriálu je zmíněno, že sestry Elena a Daniela (obě hraje Ana Layevska) mají hudební sluch, umí hrát na klavír a dorozumí se rusky – Ana Layevska se ve skutečném životě příležitostně věnuje zpěvu, hraje na klavír a mluví plynně rusky. (fiLLthe3DD)
  • Jelikož se většina děje odehrává na ranči, museli někteří herci absolvovat kurz jízdy na koni. Nejvíc scén s nimi měli Elizabeth Gutierrez (Elena Lafé), Segundo Cernadas (Eduardo) a Maritza Bustamante (Corina), kterým prý kurz nedělal žádný problém. Naopak s koňmi prý při natáčení menší potíže byly – zvířata se například bála reflektorů nebo jim dělalo problém počasí. (fiLLthe3DD)
  • Natáčení probíhalo v Miami na Floridě. (fiLLthe3DD)
  • Prvních 34 epizod sloužila jako píseň pro Elenu Lafé (Elizabeth Gutiérrez) a Eduarda (Segundo Cernadas) skladba "Vente conmigo", poté však byla bez vysvětlení nahrazena písní "Y Llegaras", kterou nazpívala Patricia Menterola. (fiLLthe3DD)
  • Koňské stáje na ranči rodiny Girónů a dům Clary Bertueol de Mayerston (Karen García) byly k vidění již v seriálu Pecados ajenos (od. r. 2007) který je stěně jako Elena od společnosti Telemundo. (fiLLthe3DD)
  • Krom několika mála nových hudebních motivů se soundtrack seriálu skládá z již existujících instrumentálních skladeb společnosti Telemundo: hudba do Eleny byla vypůjčena ze seriálů El Rostro de Analia (od r. 2008), Zorro: La espada y la rosa (od r. 2007) či Pecados Ajenos (od r. 2007). Zajímavostí také je, že jak k Analíi  tak i k Zorrovi napsal scénář a předlohu Humberto "Kiko" Olivieri - tvůrce Eleny. (fiLLthe3DD)
  • Práva na vysílání byla prodána do více než 70ti zemí světa. (fiLLthe3DD)
  • V původní verzi seriálu,jenž nese název Julia (od.r.1983) se hlavní hrdinka jmenuje Julia (Hilda Carrero) a hlavní záporná hrdinka se též nazývá Julia (Miriam Ochoa). V tomto remaku se hlavní hrdinka jmenuje Elena (Elizabeth Gutierrez) a hlavní "mrcha" taktéž Elena (Ana Layevska). (fiLLthe3DD)
  • Během vysílání měl seriál několik různých názvů, a to Elena contra Elena, La Venganza de Elena, El Desafio de Elena a originální El fantasma de Elena. (fiLLthe3DD)
  • Režiséra Davida Posadu herečka Elizabeth Gutierrez tak očarila, že ju obsadil na post hlavnej mrchy v pripravovanom projekte El Derecho. (matthew.17)
  • V prvej verzii proma k telenovele hrajú obe Eleny iné herečky. (matthew.17)

Reklama

Reklama