Reklama

Reklama

Malo se na policejní akademii přihlásil se svými nejlepšími přáteli A.D. a Lucasem. Po skončení studií mu poskytne ochranné křídla policejní kapitán Joe Sarcone, bývalý partner a kamarád jeho nebohého otce. Malo se stane součástí jeho jednotky Street Vice Crime Task Force, která je však seskupením totálně zkorumpovaných lumpů, darebáků, gaunerů a narkomanů v policejních uniformách. Vysvitne, že bezohledný Sarcone je jakýsi křestní otec místní policejní mafie. Po jaké cestě se vydá Malo? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nešlo. Film měl určitý nápad a motiv. Ale základní účelem hlavních herců a účel filmu jsem teda vůbec nepochopil. Kdo je hrdina ve filmu ? Možná vám to řekne něco víc. Ale pro mě naprosto zbytečný film. Při filmu jsem se strašně nudil a u filmu jsem musel dělat asi 6 přestávek. Takže bohužel, film asi nesednul. Proto hodnotím jen na 8% = odpad! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Príbeh ma zaujal, bol rozumný a prešpekulovaný, dej mal veľa zvratov, proste som bol nútený rozmýšľať. Boli tam jednoduchšie momenty, také tie ľudské, no aj zopár klišé, ale vždy ma udivuje, ako ľudia dokážu svoju predvídavosť, rozbor situácií, svoje nadanie celkovo používať na úplne chorom základe a v prospech, či v kolotoči niečoho, čo nielen, že nie je zrejme dobré, ale oni sami sa v tom často necítia najlepšie. Nadpis je výstižný, aby ste vedeli všetci, čo sa to chystáte pozrieť a chcete vedieť, ako to asi dopadne. Snáď som neprezradil príliš, aj keď mi je jasné, že je to individuálne. Pre tých, ktorým som prezradil dosť, chcem len pripomenúť, že De Niro si opäť nevybral najlepší film a rolu, no to sa u neho deje už od 90. rokov, proste ho to asi baví alebo je na tom závislý a zapája sa do tohto stroja na filmy asi s tým, že čím viac pokusov, tým väčšia šanca, že bude aj niečo dobré, aj keď podľa mňa mrhá svojim potenciálom na niečo, čo by mohol vytvoriť sám a bolo by to hlbšie. Curtis Jackson je podľa mňa hrozný herec, len marketingová bábka podľa mňa, aj keď taký De Niro mám dojem, že sa ňou stáva tiež. Český dabing je príšerný najmä vzhľadom na hlavnú postavu. No opäť film neprináša nejaké hlbšie zamyslenie, nejaké východisko, proste omieľa svet ovečiek, hierarchického systému príkazov, rešpektu, strachu a peňazí, takého toho zle poňatého liberálneho užijem si teraz a po mne potopa, taký ten kolotoč, kde akoby nemáte šancu z neho vystúpiť s dobrým svedomím. Neurobilo to na mňa výraznejší dojem, ale nechcem to ani zavrhovať, aj keď po všetkých stránkach je to také klasické mafiánsko policajné priemerné dielo. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Ono by to bylo i docela dívatelné, kdyby do hlavní role neobsadili šimpanze. Ten přednášející Pitekantrop je asi takový herec, jako já jaderný fyzik, ale budu ten uran zkoušet štěpit tak dlouho, dokud nebudou sousedům vypadávat vlasy a zuby a objevovat se jim po těle ty podivné fleky! Je velmi smutné, že to "gagsta - nigga - bitcha -mothafucka" sype tolik, že si kdejaké ohyzdné, vypatlané poleno může zaplatit místo v první lajně, než aby to nechal na profesionálních hercích. Situaci a reputaci negroamerických hereckých svazů alespoň částečně zachraňuje Hvozd Bílober, který zvládne přesvědčivě zahrát snad i spálenou švestkovou buchtu, no a Bobík předvádí svůj zdravý, mafiánský standard. Takže pokud hledáte hybrid mezi Training day a dokumentem o etologii goril, budete se vcelku bavit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie k Son of No One je trefne. Je to podobne nezazivny a zbytocny film, ktory sa tvari neskutocne komplikovane, ale pritom je tak jednoduchy, ze by ho prekukol aj slepec. Nenechajte sa oblbnut ani hereckym obsadenim. Robert De Niro sice snad zle hrat nevie, ale znova tu predvadza len svoj nevyrazny standard poslednych rokov. Forest Whitaker na tom nie je ovela lepsie, ale aspon si celkom vychutnal scenu v ktorej zomrie. Vau, prezradil som, ze zomrie a pokazil som vam tym cely film. Ha. Dokial sa ta scena objaví, tak vam to uz bude aj tak jedno. Jediny kto trochu prekvapil bol poldolar, ktory snad prvykrat nebol neznesitelny. To mi dodava nadej, ze podobne akceptovatelny bude aj vo filme Tomb so Slyaom a Arniem. Skoro som zabudol na Vinnieho Jonesa. Ten tam bol tak kratko, ze mi uplne vysumel z hlavy rovnako ako mi vysumel z hlavy par minut po pozreti cely film. Nestoji za to stracat s nim cas. 4/10. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Další průměrný film s 50 centem. On prostě není dobrý herec. Fil má dobrý příběh, dobré postavy, jenže on to tím svým polo retardovaným výstupem vždycky shodí o dvě třídy níž. Kdyby na stejnou roli vybrali někoho normální, tak by udělali mnohem líp. Jenže ono se asi těžko vyhazuje herce, který to zacvakal :) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v New Yorku, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom meste New Orleans. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama