Reklama

Reklama

Mortal Topic

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Španělsko, 2010, 17 min

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdyby všude kolem nebyly děti, rozmrdal bych tě jako tvoji zasranou matku." Tak to byl Khakiho nástup jak se patří. Co taky chtít od bouráka, který sedmkrát zachránil svět a sejmul dokonce nacistické hippies i s náhodnými táborníky? Ten i děti ve školce naučí, jak vyhrát bitku a mně jeho válečnická moudra docela dost zvedla náladu. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

8/10 Chce to znat Malviviendo, jinak clovek prijde o par foru ci souvislosti... Ale kazdopadne paradni prace a velky uznani pro tuhle particku, ktera toci s laskou a minimalnim rozpoctem. ()

Pepper_x 

všechny recenze uživatele

Samostatnej příběh Khakiho z Malvienda natočenej snad za 200 Euro. Ostatní členové party se objevěj v trochu jinej rolích, ale seriálovej fanda je pozná. Jde o neskutečně zábavnou řež, kde Khaki dává dětem ze školky něco málo rad do života. Nelze než doporučit ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasná parodie na všechny akčňáky. Jsou zde zesměšněny všechny klišé vyskytující se v převážně akčních filmech. Na to jak je to krátké je zde toho dost: máme tu drsňáka v hlavní roli, prezidenta, negra, překupníka zbraní a tunu nazi hippies a tuctový příběh o záchraně světa. Na amatérskou tvorbu hodně dobré. Rozhodně doporučuji pro každého milovníka dobrých parodií. Hodnocení: 91/100. ()

Reklama

Reklama