Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvtipnějších filmů, co jsem v životě viděla (doporučuju slovenský titulky pro umocnění zážitku). Tolik krásy a nekorektnosti a tak málo času. MILUJUTO. _____ S klucíma i za střízliva - další důkaz, že Radek99 je sucharskej tlučhuba, co se moc rád poslouchá. HOMO! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úchylnej film o pětici asociálních ultradementů, kteří se s nedostatkem peněz a dluhy vyrovnávají v ultradementním a asociálním duchu. Když tak o tom, přemejšlim, tak tady nebyl jedinej člověk, co by nebyl absolutní kretén, ale přesto NKT nepůsobí tak vyumělkovaně a trapně, jako 90% filmů s Jimem Carreym a jemu podobnymi. Je to prostě originálně debilní, krvavý, sprostý a dobrý. A závěrečnou přestřelku jsem si užil dokonale. Už jen kvůli ní se to vyplatí vidět. 75% ()

Reklama

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mi tento snímek vzal dech a veškerá slova. Nevím, co bych k tomu měl dodat. Asi jen, že se jedná o šílenou komedii o pěti týpcích, kteří nebudou a nebudou za nic platit. Hodně brutální černý humor a 39 neúmyslných zabití. Každou minutou jsem se popadal za břicho. "Kde je Maaskantje?" "Ani nevím, to místo neznám, asi na jih od Den Bosch" "Tak tam hodíme bombu. Všimli byste si snad, že zmizí město Maaskantje?" ....... "Pane, slyšel jste někdy o městě Schijndel?" .... za mě 90% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na film těšila, jakmile jsem si přečetla nástin děje a tak mě zklamalo, když jsem zjistila, že hlavní hrdinové jsou banda totálně nesympatických vypatlanců, jejichž chování mě celý film neuvěřitelně sralo a dokonce mi připadalo, jako by se film snažil zachycovat chování našich nepřizpůsobivých občanů, a to daleko věrněji než takový Roming. Největší zklamání poslední doby, celý film jsem byla zhruba fifty fifty znuděná, či znechucená a jediné, co mě na celém tomto veledíle pobavilo, byl ten vytůtanej kamioňák. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Banda pěti kreténů ztratila práci, podpora vyschla a jejich IQ se nezvedlo z dosavadních 40 bodů. Kreténi ale znají svoje práva. Mají právo na život, na píchání, lepší jídlo pro svého psa, pivo v plechovce i na kvalitní fastfood stravu. Svojí zastydlou pubertu hrdě stvrzují nezastřiženými vlasy ve stylu 80. let + ofina. Blbost těchto pěti nezná mezí a oni musí zachránit své rodné městečko. Primitivismus vyšlechtěný do vyšší úrovně :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)

Reklama

Reklama