Reklama

Reklama

Star Wars: Knightquest

  • USA Knightquest
Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2001, 40 min

Režie:

Joe Monroe

Scénář:

Joe Monroe
(další profese)

Obsahy(1)

Velký fanoušek Joe Monroe vypustil v roce 2001 do světa další skvost z řad Star Wars fanfilmů . Příběh Star Wars: Knightquest nás zavede do časů rebelských válek mezi Galaktickým Impériem a Rebelskou aliancí, mezi episody IV a V. Po zajmutí přincezny Leiy a před bitvou o Yavin, temný Sithský lord Darth Vader, pokračuje ve strhující genocidě rytířů Jedi. Jakákoliv informace, ať skutečná či ne, musí být oveřena. Darth Vader svede boj se starým Jediem Ulicem Cinnem a jeho učedníkem. (AllShallFall)

(více)

Recenze (4)

Yellyman 

všechny recenze uživatele

S hrdostí se označuji za Star Wars geeka a proto mě potěší jakákoli snaha ostatních geeků v oblasti dělání geekovin. Tenhle film jednoznačně geekovina je a je to dobře, protože je dělán se skvělým zápalem. Není to sice dokonalé dílo, ale na čtyři hvězdy stačí... 70% ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Povinnost každého fanouška SW. Sice je pravda, že jednotlivé herecké výkony trochu pokulhávají, ale mě je to jedno. Po celou tu dobu (35min) mě to udrželo u monitoru. Na to, že je to už deset staré, tak atmosféra na jedničku, lightsaber souboje dobře propracované a Darth Vader jako vždy kraloval. Tohle se povedlo fanfilmu SW ... ()

Reklama

McMastamind 

všechny recenze uživatele

Nechápu odpady. Jeden z nejstarších a nejznámnějších fanfilmů měl zajímavou pointu, na tehdejší dobu zdařilé triky a vůbec jsem se nenudil. Že "herci" hráli špatně? Proto to je amatérský film, že? Protože tam hrají amatéři. Darth Sidious může počítat s mojí pomocí při natáčení české obdoby. :) ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Star Wars: Knightquest patří k jedním z nejvíce zdařilých fanfilmů. Ani tak nezle přihlížet na herecké výkony. Moc si totiž vážím každé snahy rozvinout více jednu z největších filmových ság. Sountrack perfektně ladil. Masky na na amatéry byli úžasné. A ty efekty. Nádhera. Jako velký fanoušek také sním o svém fanfilmu ke Star Wars. A výkony jako je tento, mě více a více inspirují. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama