Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erika je úspěšná kadeřnice, která právě oslavila 44. narozeniny. Erika má kariéru a vypadá dobře, ale i tak jí v životě chybí muž. Ve svém okolí má ale hned několik dobrých přátel: Alice je její švagrová a nejlepší kamarádka, Viktor je manžel, se kterým už 10 let nežije, ale mají skvělý vztah, a další důležitou osobou je Richard, její homosexuální kamarád. Erika také tráví hodně času se svojí matkou. Erika si uvědomila, že by se ráda stala matkou, a protože ve svém životě nemá žádného muže, poprosila Richarda o jeho sperma. Richardovi trvalo dlouho, než si to promyslel, ale jí o Vánocích řekl, že souhlasí. S dárcovstvím souhlasil i Lumír, což je Richardův přítel. Lumír se s Richardem seznámil díky Erice, která ho dostala jako dárek k narozeninám od svojí matky. Lumír měl udělat Erice narozeninový striptýz. Když Erika řeší svoje budoucí mateřství, začne Alice řešit objevení syna, kterého se v pubertě vzdala. Adam našel Alici a začali se scházet. Adam měl dokonce dorazit na Vánoce, ale na poslední chvíli změnil plány, což Alici ranilo. Eriku trápí, že je Alice smutná, takže na Štědrý večer vyrazí do baru, kde Adam pracuje, a začne se s ním bavit. Erika si nakonec vezme Adama k sobě domů, ale on to pochopí tak, že s ním chce spát. Erika na něj ale vybalí to, že ranil Alici, a celý večer skončí fiaskem. Adam odchází velmi naštvaný. Erika se tím ale moc netrápí a začíná s Richardem plánovat jejich umělé oplodnění. Po několika dnech se ale Adam objeví u Eriky v práci a uznává, že udělal chybu a že Erika měla pravdu. Adam a Alice se tedy znovu schází. Erika má radost. Když má Erika první ovulaci, přijde k ní Richard, aby se pokusili o první oplodnění. Richardovi chvíli trvá, než se uvolní, aby mohl masturbovat, ale pak se vše podaří. Příjemný a nadějný večer pokazí hádka Eriky s její matkou. Matka Eriky nedokáže pochopit, proč chce Erika vychovávat dítě sama a navíc ji štve, že použije sperma od gaye. Hádka je to skutečně velká. Erice ten večer od pláče pomůže jen to, že se u ní objeví Adam, se kterým se tu noc dá dohromady. Erika spí s Adamem a s Richardem se snaží otěhotnět. Alice o Adamovi a Erice nic neví, a když se u Eriky náhodou objeví, Erika Adama schová a zapře ho. Adam je velmi naštvaný. Brzy po této události slaví dcera Alice narozeniny a Adam se na oslavě baví s jinou slečnou. Nakonec tam ale přeci jen nejvíc času tráví s Erikou... (TV Prima)

(více)

Diskuze

konek

konek (hodnocení, recenze)

Příjemná nálada filmu, hudba asi udělala své. Ondra Sokol mě vážně bavil.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Vojta Kotek tu hrál hodně dobře... jinak Chýlková nic moc... občas jsem se i pobavil, ale jinak průměrný film... 3*

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Kde nic není...tady není ani příliš co hodnotit,naprosto zbytečný film!

rockstorm

rockstorm (hodnocení, recenze)

vanityfair: možná stejná počáteční myšlenka, ale musím říct, že tohle se mi líbilo mnohem víc než Záložní plán......skvěle jsem se v kině pobavila........."a nežer to těm zvířátkům!" :D

kadlec1237

kadlec1237 (hodnocení, recenze)

Simheona: naprostt souhlasím, celej film byla výborná podívaná ale tan konec by si zasloužil být lepší.

vanityfair

vanityfair (hodnocení, recenze)

Tak si čtu obsah a čtu a čtu....když najednou...tohle jsem už viděla hrála tam Jennifer Lopez a jmenovalo se to Záložní plán...třeba to vůbec není stejný, ráda se nechám vyvézt z omylu, ale podle obsahu mi to tak přijde...

pery352

pery352 (hodnocení, recenze)

Vypadá to na slibnou českou komedii k odpočinku no uvidíme jak se to vyvine :)

koog

koog (hodnocení, recenze)

Stejšn: film kopiruje nazev divadelni hry, podle ktere je natocen ;-)

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

Prijmne ladena oddychova komedie, kde se hlavni hrdinka ve svych 44letech, ktera ma vsechno po cem kdy touzila...kariera, penize, vlastni byt, popularitu, snazi otehotnet. Jedina vec ktera ji ke spokojemenu zivotu chybi, miminko. 
Obsazeni absolutne na jednicku - Ivana Chylkova a Zuzana Bydzovska... obe mam moc rada. Pan Klepl a absolutne skvely Ondrej Sokol,ktery me vzdy dokaze rozesmat a doufam, ze dostane vic prilezitosti ve filmech aby ukazal co vnem jeste ukryva.

koog

koog (hodnocení, recenze)

Dnes jsem to viděla. Čekala jsem velké zlo, ale nakonec to není úplně nejhorší. Začátek filmu je trochu slabší a pasáže z kadeřnictví mi přijdou jak točené jiným člověkem. Ondřej Sokol táhne celý film, je úžasnej a nebýt jeho, film ztratí půlku kouzla. Jako celek film hodnotím na 65 %. Je to oddychovka, ale příjemná. Je to zase trochu jiná Alice, ale pořád je to ona :)

Judy24

Judy24 (hodnocení, recenze)

No...zatím z toho mám dost rozporuplné pocity. Dovětek "I ženy mají své dny" je podle mě hrozný a strašně mě štve, ale už podle těch pár vět, co řekl Ondřej Sokol v traileru vím, že minimálně on to nezkazí. Na něj se v roli homosexuálního kamaráda fakt těším.

Tetsuo

Tetsuo (hodnocení, recenze)

Alice Nellis nezklamala a opět natočila horší film než ten předchozí. Tohle jsou prostě nevtipnější a televiznější Muži v naději. Filmy vylhané a vycucané z prstu tak, až to bolí.

Betmän

Betmän (hodnocení, recenze)

Viděl jsem to na divadle a moc mě to bavilo, ale bylo to zejména díky trojici Zbrožek, Liška, Bareš. Z divadelního obsazení je teda asi každýmu jasný, že to, co probíhalo na jevišti, nemůže ve filmu fungovat (s tak uvolněnou atmosférou a pomrkáváním na publikum prostě filmy nefungujou). Jsem vůči tomuto počinu docela skeptickej.

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Tak jsem zvědavej jak to dopadne, sice moc neočekávám, ale Chýlková by nemusela zkalamat :) Snad nezklame i film.

hadouken

hadouken (hodnocení, recenze)

Tento trailer opravdu nic moc, ale co jsem viděl jinak, tak to vypadá na takovou pěknou oddechovku... Jsem na to zvědavej, Kotek podle ukázek vypadá celkem vtipně... Tak uvidíme. V divadle to byla pecka.

rockstorm

rockstorm (hodnocení, recenze)

Tady ten trailer fakt nic moc, ale včera jsme byli v kině a tam dávali mnohem lepší a delší upoutávku, dobře jsme se u ní pobavili a opravdu nás upoutala, dává mi to naději.... (a Chmela, Sokol - to jsou borci)

 (hodnocení, recenze)

Tak na to se opravdu moc moc tesim. Divadelni verzi Perfect Days v rezii Alice Nellis jsem videl DVANACTKRAT v divadle Na Zabradli a podle me je to jedna z nejlepsich, ne-li vubec nejlepsi hra uvedena v Praze. Protoze v nejlepsim prestat, hra byla po sedmi letech ukoncena, prestoze vsechna predstaveni byla neustale vyprodana. V hlavnich rolich excelovala Zuzana Bydzovska coby uspesna zena, ktera tak nejak ujizdi vlak, dale Martin Zbrozek, M. Steinmasslova/J. Kretschmerova, Pavel Liska, Igor Bares/Polasek, Jorga Kotrbova... Neskutecne vtipne, ale zaroven citlive nastudovana hra, kde jste si Bydzovskou nemohli nezamilovat... Alice Nellis se odhodlala k filmove adaptaci teto divadelni hry a do hlavni role oproti divadelni verzi obsadila Ivanu Chylkovou, Zuzana Bydzovska si strihne "pouze" roli jeji nejlepsi kamaradky... Pokud bude film alespon ze ctvrtiny dobry jako divadelni hra v jeji rezii, verte mi, ze se mate opravdu na co tesit. Protoze to bude nejlepsi komedie tohoto roku... :-)

Reklama

Reklama