Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Američanku Cindy Spencera - vynikající policistku Scotland Yardu - vyšlou do Hongkongu, kde má vyřešit složitý obchodní zločin. Případ brutální vraždy tajného vyzvědače, který vlastnil cenný mikrofilm - důkazový materiál o korupčních praktikách mezinárodního konzorcia - má zájem odhalit i domácí detektivka, stejně zdatná konkurentka Michelle Young. Inkriminovaný dokument však vůbec není jednoduché objevit, protože se ho pokoušejí speněžit tři místní gauneři. Jsou však příliš slabá partie pro mocného šéfa zločineckého konzorcia, který nad nima vyřkne ortel smrti. Cindy a Michelle se mu to pokoušejí překazit za každou cenu... (laura4)

(více)

Recenze (62)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dvojka oproti našlapané jedničce ubírá na střílečkách, za to teatrálního humoru přidává víc, než je zdrávo. O ten se tu nejvíc postará postavička neuvěřitelně vychcaného padělatele pasů s ostrým slovníkem. Ústřední dvojice ženských hrdinek mě naopak moc nevzala. Samozřejmě nic proti obdivuhodným kaskadérským výkonům Michelle Yeoh, ale za to může určitě ta ramenatá Cynthia Rothrock, kterou já nikdy nemusel. Záběry se zpomalují převážně v poslední třetině, kde akce "tělo na tělo" dostává hlavní slovo, bohužel už není tolik nápaditá jako v prvním díle. Ze židle mě tak skutečně zvedla úplně jiná věc: sprostě okopírovaný hudební motiv z Carpenterova Halloweenu. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Opet sem musel prehodnotit. Po shlednuti par radoby vtipnych komedii od Jackie Chana a jeho kolegu musim rict ze tohle byla prdel k popukani. Zase uradujou totalni absurdity a okouzlujici dabing od intersonicu. Navic do tohohle akcniho pendolina v plny rychlosti naskocila draci lady Cynthia Rothrock takze neni nouze o dalsi zajimavy fighty. Jako dalsi me potesila ucast Jamese Tiena coby velice slizkeho gangsterskeho bosse ktery se moc rad smeje a dava to najevo pokazdy kdyz je v zaberu. Dalsi skvost HK kinematografie. Doporucuju ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá akčná komédia s výbornou Michelle Yeoh, ktorý je súčasťou známej akčnej série. Má priemerný príbeh o hľadaní mikrofilmu, ktorý má usvedčiť jedného mafiána, ale tento príbeh je tu skôr preto, lebo nejaký tu byť musí a na rozdiel od jednotky nemá moc veľký potenciál plne zaujať diváka. Akčných scén tu nie je málo, ale aj tak som mal celý čas pocit, že ich mohlo byť aj viac. Môže za to hlavne to, že som sa tešil hlavne na akciu s Michelle Yeoh a zatiaľ čo v jednotke bola súčasťou skoro všetkých akčných scén, tak tu iba niekoľkých. Najviac sa mi páči akčný koniec, kde ústredné duo porazí všetkých v mafiánskom sídle alebo zaujímavá scéna so strelcom v aute. Hlavným negatívom tohto filmu je prakticky neustály humor. Nemyslím si, že by bol zlý, ale v takomto akčnom filme by ho až tak moc byť nemalo. Ale je tu viacero perfektných hlášok a vtipných situácií ako napríklad scéna s granátom alebo naháńačka u Tsui Harka. Okrem neho poteší aj Cynthia Rothrock, ale Michelle Yeoh sa nevyrovná. Tento film ma sklamal, páči sa mi, ale v porovnaní s jednotkou je po všetkých stránkach horší. A v rámci série je podľa mńa tretí najhorší, pretože mierne prevyšuje trojku a šestku. Objektívna kvalita filmu- 65%, film sa páči mne na 65%. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Corey Yuen natočil trochu divnější film,zvláště,že je tu hodně humoru,který film chvílemi ubírá jiným směrem. Ale souboje jsou skvělé,akce dobře dávkovaná. Výborné spojení Rothrock a Yeoh bylo nejlepší jaké mohlo jen být. Obě jsou skvělé,Rothrock sice je dtvrdá a přímočará ve svém jednání a s nikým si nebere servítky. Přes místy otravnější humor a dramatický závěř,který mohl být jinačí se rovná pětihvězdičkové hodnocení. Galerii jsem dělal zase já s Bartem. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Špičková choreografie, vynikající akční scény, versus kopice nudy a trapného asijského humoru, který mi normálně tolik nevadí (viz.Jackie Chan, Sammo Hung, atd..), zde je ale trochu mimo mísu a trapností se nešetří. V rámci té doby, kdy vznikalo nejvíc HK martial art filmů, lze Red Force 2 ( ačkoliv to se sérií Red Force nemá vlastně prakticky nic společného ) zařadit mezi předpisový průměr. 3* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Hong Kongu a Macao v Číně. (BMW12)

Reklama

Reklama