Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná policistka ovládající bojová umění Michelle (Yeoh), tvrdý mlčenlivý ex-policajt Peter (Sanada) a lehkomyslný letecký detektiv Michael (Wong) se neznali, dokud náhodou společnými silami nepřekazili pokus o osvobození mafiána, letícího k soudu stejným letadlem jako oni. Zabitý mafián a jeho kumpán ale mají na zemi další dva nebezpečné komplice, kteří jsou rozhodnutí kamarády za každou cenu pomstít... První díl po ULTRA FORCE druhé vlajkové série Intersonicu. (choze)

(více)

Recenze (68)

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Je mi zase deset, kdy táta nosil z půjčoven VHSky od Intersonicu. Nepřemýšlím nad tím, že to má otřesný dabing, místo toho hltám jednu akční scénu za druhou. Starý dobrý Hong Kong a filmy jako Red Force mě trvale poznamenaly v tom, že budu vždy upřednostňovat ručně provedenou akci pomocí střelného prachu a všehoschopných kaskadérů. Drsná akce, při které to odnese i pěkná řádka nevinných obětí. Hollywoode sorry, ale na tohle tys nikdy neměl koule... nostalgických 90%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to asi možná viděl, protože jsem měl při nynějším sledování filmu neustále "deja vu" ... A je fakt že vymyšlenej název Intersonicu "Red Force" valil svýho času ve VHS půjčovnách ... Každopádně po letech shlídnutí jsem se královsky bavil. Nenáročná typycky hongkongská akcí nabitá záležitost ... sice se zde zas střídají rádoby vtipný scény se srdceryvnejma a extrémně nabušenejma klasicky dost sekaně bez nějakýho plynulejšího přechodu z jedné do druhé, ale kdo je na tohle zvyklý, rozhodně mu to vadit nebude. Můj oblíbenec, Henry Sanada mstí smrt své manželky a dcerky, Michelle Yeoh zase smrt kolegy, kamaráda a nápadníka. Akce naprosto úžasná, sice stříhaná, ale perfektním způsobem, špičkový souboje, kopačky ve velkým stylu, snad milion rozbitých skleněných tabulí všeho druhu, výbuchy, střílení ... Do toho výborná 80.ková hudba ... ne taková ta dnes už trapná, ale taková ta co můžete rádi slyšet i dnes, má náboj atd. Fakt paráda tohle, krásná vzpomínka na moje dospívání ... ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Royal Warriors (nebo In the Line of Duty, resp. u nás Red Force) je výborný akčňák (naštěstí skoro bez "humoru"), který mě strhnul jako poslední dobou v tomto žánru máloco. Michelle Yeoh doslova září, akce samotná je lahůdková a je jí spousta (mými favority je brutální přestřelka v restauraci a souboj s motorovou pilou), dokonce funguje i ta melodramatická linie. Závěr s vykopáváním rakve a opancéřovaným autem vypadá sice jako z trochu jiného filmu, ale to je mi fuk. **** 1/2 ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tohle je velka bombice. Takovy absurdity co se dejou na obrazovce nemuze nikdy clovek z evropy nebo emeriky natocit a ze se toho deje hodne. Uz uvodni unos letadla kdy je pri likvidaci 2 teroristu zabita snad polovina cestujicich nema konkurenci. Nasledujici ulety uz nebudu spoilerovat,tohle se proste musi videt. Do toho bombasticky rezonuje puvodni dabing od intersonicu a hodne povedeny fighty ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních filmů, které si kdysi otec obstaral po koupení videa. Jo to byla nádhera. Český dabing se jeho jedinou slabinou. Konečně jsem se dokopal k tomu, abych si sehnal všechny díly a po x letech si je zase pustil (poslední dva dny jsem nedělal nic jiného…). Jednička je suprová akční řežba, slušná bojová choreografie, dobré herecké výkony ústřední trojice policistů, drsní zabijáci a pěkná Michelle Yeoh. Úvodní bitka v letadle, přestřelka v baru, výbuch auta s rodinou i pád z baráku – nejsilnější momenty jinak celkově nadprůměrné podívané. Přátelství až do smrti! ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama