Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrance Shipmanová je v posledním ročníku střední školy. Její přítel Aaron odešel na vysokou školu, a tak se může více věnovat škole. Torrance je také v týmu roztleskávaček školního fotbalového družstva Býků, které není moc úspěšné, zato roztleskávačky několikrát po sobě vyhrály národní titul. V týmu nejsou jen dívky, ale také chlapci a jejich výkonnost je opravdu dobrá. Když se volí nová kapitánka týmu, stará a odcházející kapitánka Zrzka doporučí, aby novou kapitánkou byla právě Torrance. Při prvním tréninku se však zraní jedna členka sestavy, a tak musí družstvo doplnit v konkurzu. Do školy nastoupili noví žáci – pohledný Cliff a jeho sestra Missy. Torrance se Cliffovi líbí a není divu, že se oba brzy spřátelí. Missy se dostaví na konkurz, ale je členkami poroty neustále zesměšňována, avšak Torrance se líbí a i když zprvu odmítne svou účast v týmu, Torrance jí přemluví a přijme. Když Missy vidí poprvé soutěžní sestavu roztleskávaček, okamžitě pozná, že je sestava oprásknutá – ukradená. Sdělí to i Torrance a vezme jí na trénink skupiny Compton Clovers. Tam Torrance vidí, že měla pravdu Missy. Zjistí, že Zrzka sem chodila nahrávat cvičení na video a pak sestavu prezentovala jako svojí. Kapitánka Clovers napadne Missy a Torrance, že zase přišly krást, ale není to pravda, což dívky Isis nedokáží vysvětlit. Torrance o všem informuje tým, ale ten nechce měnit již nacvičenou sestavu. Torrance ví, že musí nacvičit jinou sestavu a v zoufalství volá Aarona, aby jí poradil. Ten jí doporučí choreografa Sparkyho, který přichází snad s novou výtěznou sestavou... (TV Nova)

(více)

Recenze (87)

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Vychází mi z tohohle celkem slušný film. Když zapomenu na pokračování, které jsem viděl dřív než tenhle první kousek tak musím chválit. Film sice nestaví na kdoví jak silném ději, ale pořád je to ještě lepší než některé další díly. Navíc k tomu přihazuji ještě něco navíc za úžasnou Kirsten Dunst pro kterou mám prostě slabost. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Když se řekne o nějakém filmu, že je "jednoduchý", představím si něco podobného jako Bring It On. Ale proč se jednou za čas na podobný nepodívat a na chvíli nevypnout mozkové závity.. Hlavní hrdinka je vcelku sympatická, a i když to jede jen podle zaběhlého scénáře, koukat hodinu a půl na cheerleaders není jen záležitost pro holky ;-) ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Dívaly se na to mé dcery, tak mě nekamenujte. Jedná se o tuctový a navíc těžkopádný příběh o roztleskávačkách z out školy a o roztleskávačkách z in školy. Ve vzájemném měření sil ta out škola vyhraje, protože i když ta out škola nemá tak nadupanou choreografii a gymnastické výkony, má přece nadupané srdce. Ty černé holky jsou skromné a ty bílé tak arogantní, domýšlivé a ... rasistické, že pro Rihannu jako rozhodčí snad rozhodování nemohlo být jednodušší. Na kvalitě snímku nic nemění fakt, že v něm hrály opravdu pěkné holky. Nikdy bych nevěřil, že se ve škole může vyskytovat tolik pěkných holek. Zajímavé. O bezúčelných dialozích se zde rozšiřovat nemusím. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tempo je vďaka svižnému soundtracku svižné, celok je príjemne farebný a mužskému heterosexuálnemu oku lahodí kasting. Aj keď mi nie je jasné, prečo rolu prsnatej blondíny prijal niekto s kvalitami Kirsten Dunstovej... ale všetci máme slabé chvíľky a na túto jej sa aspoň pekne pozerá, čo si budeme nahovárať. Dunstovú ale prekvapivo zatieňuje výkon vždy do temnejších farieb orientovanej Elishy Dushkuovej (Arnoldova dcérenka v PRAVDIVÝCH LŽIACH, upírobijka na tragickom životnom rázcestí v seriáli "Buffy"). Trocha ako DIVOKÉ KOČKY od Bruckheimera, s tým, že jeho hrdinky boli drsnejšie a viac omlátené životom (čo ma zaujalo viac, než tieto rozmaznané morčatá z bohatých rodiniek). ()

Molir 

všechny recenze uživatele

Tenhle film me mile prekvapil, cekal jsem nejakou slataninu, ale ono se na to dost dobre da divat a hlavne jsem se u toho skvele bavil, a dost gagu bylo opravdu povedenych. Sice predvidatelne, dej jedno klise za druhym, ale proste tenhle film ma neco do sebe, staci jen nechat se bavit a nerikat si kazdou chvilku, ze se divam na pitomy film o roztleskavackach (a roztleskavacich :-)) ). Ke konci to slo sice mirne dolu, a kdyby se tu dalo hodnotit i ve zlomcich hvezdicek, tak tomu dam 3 a 2/3, po zaokrouhleni to jsou ctyri a IMO opravdu zaslouzene :-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Role Torrance byla Kirsten Dunst blízká. I ona byla na střední škole roztleskávačkou. (zajda404)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama