Reklama

Reklama

Šílená / Krásný

Trailer

Obsahy(1)

Nicole je problémové děvče z bohaté rodiny. Carlos je kluk z latinsko-amerického předměstí. Chodí na stejnou střední školu, ale zatímco Nicole jen tak životem pro proplouvá a své deprese utápí v alkoholu a bezcílném poflakování s kamarádkou, Carlos má před sebou jasný cíl. Chce jít na námořní akademii a chce se stát pilotem vzdušných sil námořnictva. Nicole se nápadně hezký Carlos zalíbí a rozhodne se, že ho získá. Neustále mu nadbíhá, až se jí to nakonec podaří. Rozmar rozmazlené holky má ovšem překvapivý výsledek. Nicole zjišťuje ke svému překvapení, že se poprvé v životě skutečně zamilovala. Mezi oběma vznikne romantický milostný vztah, ale Carlosova rodina ohrnuje nad bílou bohatou holkou s nevalnou pověstí noc. Carlosova přísná matka dá Nicole jasně najevo, že do jejich komunity nepatří. Carlos zjistí, že Nicolin otec Tom Oakley je významný politik. Ten nabídne talentovanému chlapci pomoc a podporu při studiu na akademii. Zároveň ho však varuje, jeho dcera je destruktivní osobnost se sebevražednými sklony, závislá na alkoholu. Žádá ho, aby se s Nicole rozešel, jinak ho zničí. Carlos nakonec nátlaku z obou stran podlehne. Je však možné vzdát se opravdové lásky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Krásná lovestory o obrácených rozdílech dvou různých světů a komunit. Chemie mezi Kirsten Dunst a Jay Hernandezem funguje dokonale a zvlášť "nestálost/šílenost/rozervanost/nešťastnost" Nicole je zachycena naprosto věrohodně, stejně jako chvíle štěstí, když jsou Carlos a Nicole spolu. V podstatě celý film pak stojí na výkonech obou hlavních protagonistů, jenž jsou, jak jsem již zmiňoval, nesmírně povedené a příjemné. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si ten den, kdy jsme se poprvé potkali. Jeho úsměv. Jeho dotyk..... Ona je šílená, bohatá, zevlující puberťačka a on chudej, chytrej Mexikánec. A krásnej – ale to každej ví. Zamilují se do sebe a to tak, že hodně. A láska, ta s člověkem zamává! Oceňuji, že se nejedná o tuctovou ( a už vůbec ne) komedii. Tady jde o víc. Dramatický náboj má sice každý vztah, ale zde nejde jen o hloupoučká vyznání lásky. Romantika pro náctileté? Nevím, ale příběh by mohly ocenit slečny v pubertě. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět K.Dunst v těsným tričku. 2.) Jsem romantik a mám rád různorodé zajímavé soundtracky. 3.) Chci zažít bláznivý věci! (a stačí mi to jen ve filmu) 4.) Zamiloval jsem se do Mexičana. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Ondis 

všechny recenze uživatele

Trochu slaďák, trochu drama, trochu teen komedie. Hned ze začátku, když jsme poznali oba hlavní hrdiny a seznámili se s jejich vlastnostmi, se nám děj pěkne nalinkoval a tudíž jsem žádné překvapení, nebo nečekaný konec nečekal. Prostě tradiční happyend. Přesto mě velmi překvapili oba herci v hlavních rolích. Kirsten, kterou moc nemusím, zahrála opravdu výboně a velmi procítěně. Jay Hernandez zahrál také skvěle, je to moc sympaťák :) Sečteno podtrženo-lepší průměr-65% ()

odvedle 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku film pôsobil divne, dialógy drhli, ale časom sa z klbka neprehľadných scén vymotával nádherný romantický príbeh, on chudobný s predstavami o budúcnosti, za ktorými ide s vyhrnutými rukávmi, ona bohatá, otrávená prepychom, na ničom jej nezáležalo, žijú v rozdielnych svetoch, kde sami cítia, že do toho druhého nepatria, a ostatní ich ani prijať nechcú, on syn mexických prisťahovalcov, ona dcéra vysokého politika, on..., ona... "Ona je šílená - A on krásný“ (snáď sa rozumieme :) podľa mňa je Kirsten pekná, a keď je žena pekná a trochu praštěná, toť výborná kombinácia:) ()

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrné romantické drama s mojí oblíbenou Kirsten Dunst. Sice nějak nemůžu uvěřit, že by se todle mohlo stát ve skutečnosti, ale tak je to film a příběh je jinak docela fajn. Hodně dobrý jsou pak herci - jak právě Kirsten Dunst, tak i Jay Hernandez podávají hodně dobrý výkon. Díky tomu mi film velmi rychle uběhl a po jeho skončení jsem měl velmi příjemný pocit. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Příběh byl inspirován knihou fotografií Laurena Greenfelda s názvem "Fast Forward". (don corleone)
  • Většina záběrů ze školy se natáčela ve skutečné škole a studenti posloužili jako komparz. (don corleone)
  • Kapela, která hraje během večírku se jmenuje Osker. (don corleone)

Reklama

Reklama