Reklama

Reklama

Šílená / Krásný

Trailer

Obsahy(1)

Nicole je problémové děvče z bohaté rodiny. Carlos je kluk z latinsko-amerického předměstí. Chodí na stejnou střední školu, ale zatímco Nicole jen tak životem pro proplouvá a své deprese utápí v alkoholu a bezcílném poflakování s kamarádkou, Carlos má před sebou jasný cíl. Chce jít na námořní akademii a chce se stát pilotem vzdušných sil námořnictva. Nicole se nápadně hezký Carlos zalíbí a rozhodne se, že ho získá. Neustále mu nadbíhá, až se jí to nakonec podaří. Rozmar rozmazlené holky má ovšem překvapivý výsledek. Nicole zjišťuje ke svému překvapení, že se poprvé v životě skutečně zamilovala. Mezi oběma vznikne romantický milostný vztah, ale Carlosova rodina ohrnuje nad bílou bohatou holkou s nevalnou pověstí noc. Carlosova přísná matka dá Nicole jasně najevo, že do jejich komunity nepatří. Carlos zjistí, že Nicolin otec Tom Oakley je významný politik. Ten nabídne talentovanému chlapci pomoc a podporu při studiu na akademii. Zároveň ho však varuje, jeho dcera je destruktivní osobnost se sebevražednými sklony, závislá na alkoholu. Žádá ho, aby se s Nicole rozešel, jinak ho zničí. Carlos nakonec nátlaku z obou stran podlehne. Je však možné vzdát se opravdové lásky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

cab 

všechny recenze uživatele

Problematicka a zazobana Nicole (Kirsten Dunst) se zakouka do typka jmenem Carlos (Jay Hernandez) z latinsko-americkymi koreny a jinymi predstavami o sve budoucnosti, ktera je vcelku nalajnovana. Laska si nevybira a teenagerskych filmecku neni nikdy dost, navic kdyz jsou podporeny schopnymi herci a kvalitnim scenarem. 70% ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Rozhodně můžu říct, že je to jeden z mála teenagerských filmů,který má úroveň. Bohužel jsem jen člověk a tak mě strašně ovlivňuje to jak je mi Kirsten Dunst nesympatická. Prostě mi nesedí jediný záběr s ní všude mi vadí,naopak mě mile potěšil opravdu "krásný" Jay Hernandez,dokonalá hudba především David Gray a jeho This years love, kamera i určité dialogy..Za mě 4* ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si ten den, kdy jsme se poprvé potkali. Jeho úsměv. Jeho dotyk..... Ona je šílená, bohatá, zevlující puberťačka a on chudej, chytrej Mexikánec. A krásnej – ale to každej ví. Zamilují se do sebe a to tak, že hodně. A láska, ta s člověkem zamává! Oceňuji, že se nejedná o tuctovou ( a už vůbec ne) komedii. Tady jde o víc. Dramatický náboj má sice každý vztah, ale zde nejde jen o hloupoučká vyznání lásky. Romantika pro náctileté? Nevím, ale příběh by mohly ocenit slečny v pubertě. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět K.Dunst v těsným tričku. 2.) Jsem romantik a mám rád různorodé zajímavé soundtracky. 3.) Chci zažít bláznivý věci! (a stačí mi to jen ve filmu) 4.) Zamiloval jsem se do Mexičana. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

On, téměř obyčejnej kluk z latinské čtvrti, jen trochu více ambiciozní než jeho sousedé, takže navštěvuje prestižní střední školu s cílem dostat se námořní akademii. Ona, téměř obyčejná holka, a jen díky tomu, že je dcera senátora, tak navštěvuje tutéž střední školu, leč bez ambicí a s cílem se na škole pořádně pobavit. Ale jen dokud se nepotkají. To setkání oba dva zásadně změní... Trochu až příliš idylický film pro zaláskované teenagery, kteří ještě mohou doufat, že velká láska dokáže i alkoholem a drogami zkaženou mládež nějak změnit (v reálném životě je to úplně naopak). Nicméně to nic nemění na tom, že se na film docela dobře dívá, hlavně díky obsazení ústřední herecké dvojice. Od Kirsten Dunst se slušný herecký výkon tak nějak očekával, ale Jay Hernandez byl pro mne docela příjemným překvapením. Sice se oba snažili vytáhnout ze scénáře něco navíc, ale stejně to film lehké nadprůměrnosti výše nedostalo... ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Kirsten Dunst nemusím, ale tady ji to sekne jako snad v žádném jiném filmu, tu sedmnáctku jsem ji vážně věřil. Jay Hernandez občas odstoupí do pozadí a nechá svou partnerku se předvádět - tím myslím, že není tak výrazný ;) Milá romantika, s trochou humoru, předvídatelná už od začátku, což pak dělá film i docela nudným, ale i tak jsem si ho docela užil.... 7/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Většina záběrů ze školy se natáčela ve skutečné škole a studenti posloužili jako komparz. (don corleone)
  • Kirsten Dunst měla mít ve filmu i scénu, ve které bude nahá. Konkrétně ta, ve které jde z postele pro kondomy kolem uklizečky. Podle scénáře ji měla zahrát bez oblečení. (don corleone)
  • Jay Hernandez se musel naučit většinu svého textu ve španělštině foneticky, protože tímto jazykem nemluví. (don corleone)

Reklama

Reklama