Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jsem od toho čekala víc, protože jsem byla trochu zklamaná. Celý ten film se zdál, že by mohl být něčím odlišný, ale to byla jen první třetina, pak všechno samozřejmě zajelo do zajetých kolejí, aby to mohlo skončit happyendem pro všechny a to mi zrovna u tohohle filmu vadilo. Dávám 3* jednou se to vidět dalo, ale podruhé už bych na to pravděpodobně nekoukla. Ale jako musím přiznat, že výmluvy proč nedělat úkoly měl opravdu originální. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Hlavní myšlenka filmu? To řekněte vy mě.. Naprosto povrchově zpracované. Nakonec to je film absolutně o ničem, kde máme jednoho flákače, který celý film pindá o tom, jak je všechno zbytečné atd, atd.. A co z toho? Nakonec všeeechno najednou jde. Rozhodně se z toho dalo udělat něco lepšího než tahle teen kravina. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

To isté už som písal pri Celeste & Jesse Forever a stojím si za tým; Nezávisláky sa točia, aby ich tvorcovia povedali svetu svoj príbeh. Nejde o peniaze, ide o život. O to jak to v ňom chodí, o to čo ten ktorý tvorca zažil, o liečenie rán, o výpoveď. Vyčítať vzťahovým nezávislákom, že nie sú originálne, by bolo preto nanajvýš nemiestne. Problém Art of Getting By je ale niekde inde. Aj to isté dookola sa dá niečim obzvláštniť, pridať tam niečo zábavné, emotívne alebo sexi a Emma Roberts sexi bezpochyby je, bohužiaľ je na plátne zhruba tretinu stopáže, zato Highmore je tam furt a nudí. Keby to skončilo tak, ako to skončiť malo a ako to ešte pár minút pred koncom aj vyzeralo, dal by som aspoň 70. Takto je film obyčajný, prázdny, plochý, odhadnuteľný a spracovaním úplne tuctový. Zaokrúhľujem hore pre slabosť k žánru, no ak ste v nedávnej minulosti nezažili niečo podobné, budete sklamaní. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Všetci si hľadáme to svoje miesto v spoločnosti, niekto sa rád prispôsobí okoliu, no to neplatí pre hlavného hrdinu. George je taký malý rebelant / pozor, vôbec nie je zlý, a ani nerobí zle veci ! / čo nechce to nespraví, no raz príde do jeho života jedna dievčina a skamaráti sa sňou ... no a jedného dňa preskočí iskra ... a chlapec sa bude musieť rozhodnúť čo chce a čo nie, len aby už nebolo neskoro ... Spoiler !!! Taký koniec som čakal, bol to koniec zo srdca, tak ako by to skončiť malo, žiaľ tak to v živote nekončí a človeku ostanú len spomienky ... Spoiler !!! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

V tom filmu je neskutečné množství skvělých informací, o kterých jsme jako puberťáci buď sami přemýšleli a nebo slyšeli. A teď je vidíte úplně z jiné strany a hlavně je konečně chápete či jim alespoň rozumíte...Moc se mi to líbilo, protože to bylo brané sice z pohledu puberťáka, který odmítá jakékoliv společenské konvence a myslí již na důležitější věci, na které dokonce někdo za celý život myslet nebude, ale není to jen tak ledajaká "pubertální" komedie z prostředí střední školy. Je to podané takovým zvláštním způsobem, že jsem mu to prostě vážně věřila. Že jsem věděla o čem mluví. Navíc je tam skupinka herců, kteří to umějí zahrát a pro mě tam byl hlavně Michael Angarano, kterého mám jako oblíbence z Knick :) :) Rozhodně to není komedie. Není to extra depresivní, ale má to hodně prostoru k zamyšlení :) A to je moc dobře :) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)

Reklama

Reklama