Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékař záchranky František se odstěhuje od své ženy Bohuny ke své nové lásce Heleně. Ta má za sebou několik let trvající manželství s úspěšným spisovatelem Karlem. V něm však díky manželovým záletům nebyla nikterak šťastná. Zdá se, že Františka i Helenu čekají konečně poklidné dny a budou moci teď, na prahu padesátky, konečně prožít svou spokojenou lásku. Jejich nadšení však nesdílejí jejich minulí partneři. Karel i Bohuna si totiž uvědomují, že jim jejich bývalí manželé začínají chybět. A tak se oba, každý způsobem sobě vlastním, snaží vztah milenců rozbít. Když už toho má František dost, opatří pro sebe a Helenu zájezd do Maroka. Je přesvědčen, že zde prožije pěknou dovolenou po boku své milované. Jenže v Maroku se jim ztratí kufry i s penězi a doklady a každého z nich nenapadne nic lepšího než zavolat svému minulému partnerovi o pomoc. Výsledkem je to, že na cestu za nimi se vydává nejen Karel, ale i Bohuna. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (461)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Co dodat? Maroko fajn, exteriérové lokace úžasné. Ale jinak nemlich to samé jako Líbáš jako Bůh. Ba co hůř, je to pořád dokola to samé, takže teď už je to jen za jeden mátový čaj. Tady ke všemu přehrávají po vzoru Holubové už i zahraniční herci... No ale alespoň si herci užili sluníčka. Doufám jen, že nás nečeká další líbačka, akorát mne po Bohovi a ďáblovi nenapadá s kým..... * ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl bůhvíjaký zázrak a v mých očích mu druhá projekce jen prospěla. Bojím se ale že to nebude případ Líbáš jako ďábel. Poledňáková moc neví kam se ve vztazích postav dále pohnout a tak místo vztahových propletenců vsadila na exotické dobrodružství. Druhý díl neobsahuje legrační scény a hlavní Helenka je už přímo otravná. Holubová vše zachránit nedokáže a jediný kdo si drží jakousi úroveň je Bartoška. Bambulo! 30% ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Být jen o chlup citlivější, asi mi mozek teče ušima a z prdele mi lítaj papíroví čerti. Naštěstí jsem otrlý jak Džambulčin sosák, takže ustojím ledacos. Tahle hodnota z dílny velkobavičky, plná starých známých osvědčených oblud jako Eva Rok od roku hnusnější, Martha Navždy Kyselá prdel, Nela Huba na sto čůráků, Sandra Pořád stejný model a má oblíbená Tereza Mám slavný rodiče, ale sama jsem úplná píča, se dá sledovat jen po rázném posilnění. V mém případě to byl litr a půl mopru. Totálka ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Libas jako dabel rozhodne nema na najlepsie Polednakovej film S tebou me bavi svet, o tom bez diskusie. A ako letna oddychovka, ked si chce clovek odpocinut od nejakych drsnych kecov /Crank 2, Gamer, dementne seagalovky/ je to vhodny film. Velke plus je to, ze po tazkom dni som nemusel uvazovat a premyslat, len som sa nechal unasat prudom a hereckymi obstojnymi vykonmi Kaisera a Holubovej /Pasti, pasti, pasticky od pani Chytilovej/. A vyborne film padne hlavne po tazkej namahavej praci -- behu. Co sa tyka pani Polednakovej, zda sa mi az prilis rozputana nenavist proti nej, a tato pani si az tolko nenavisti podla mna nezasluzi. Jo, jasne, za normalizacie bola protezovana sudruhmi - to ako bez debaty. Ale ta nenavist je mi proti srsti. A osobne Polednakovu stale mozem. 69 % ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Mno, takže co jsme se dozvěděli, pokud už jsme to dávno nevěděli nebo nečetli v bulváru. Olda Kaiser vypadá po odvykačce svěže, Bartošku furt baví golf, Magálová slovenský akcent nikdy skrýt nedokáže, Kostková má po porodu velký balóny, Holubová stále příšerně přehrává. A Poledňáková už dávno neumí točit vtipné komedie. Je to ovšem o úroveň vstřebatelnější než nesnesitelná jednička a nemá to tak nechutné a iritující ideologické podhoubí jako Muži v naději. [Kino] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • „Někdy bylo vedro k uvaření, v noci strašná zima. Protože jsme točili v říjnu a listopadu, byly krátké dny a abychom využili světlo, produkce nasadila směny tak, že jsme vstávali v půl páté ráno, abychom za svítán už byli na place,“ prohlásila Marie Poledňáková. (SONY_)
  • Ve scéně, kdy se Kristýna (Nela Boudová) chystá odjet autem, odemyká jej dálkovým ovládáním. Hned na to však odemyká znovu ještě klíčem. (WillyMarks)
  • Herec Oldřich Kaiser, představitel Františka, měl ve filmu několik akčních scén. I když měl k dispozici kaskadéra, nakonec všechny scény odehrál sám. [Zdroj: kulturniservispuls.cz] (Amras)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

Reklama

Reklama