Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mylujem strasidelne bu bu bu baraky a filmy a la Amityville Horror. Tentokrat ide o plane duchy, ktore pochadzaju z akychsi paralelenych dimenzii a vtieraju sa do sveta zivych, aby robili neplechu. Teda strasidelna atmosfera jede naplno, dialogy su vyborne a potesila aj ucast Tall mana z Phantasm - teda ide konkretne o Angusa Scrimma pochopitelne. 77 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

..........Kdysi, v době před začátkem času, vdechl Bůh život Vesmíru.....ze světla se zrodili Andělé, ze země Lidé a z ohně se zrodili Djinnové.......... Film začíná slušným masakrem v Indii roku 1127. Pak se nám děj přesune do.....ano ameriky v současnosti. CITÁT - Zbavím vás utrpení, ale musíte mě o to požádat.......... I když tu působí spousta lidí z odkazy na jiné horory - třeba Robert Englund ( Freddy Krueger ) nebo Ves Craven je tento snímek spíše průměrnou podívanou. Ale hlavní záporák, Wishmaster, je charismatický ( bez toho hlasu ) a to je dostatečné lákadlo. Ten kdo probudí Djinna, tomu budou splněna tři přání a to doslova. Ale pozor má to i háček, při třetím přání se probudí legie Djinnů a ovládnou svět. Víte, jaký mám já přání ? No, nic, někdy příště. Plnění přání našeho Djinna jsou dvojsmyslná, krutá a mnohdy ironická. Díky tomu máte chuť se i někdy zasmát. Třeba scéna, kde se matka Nicka Merritta nechá pojistit na milion dolarů. Pak na sebe Djinn vezme lidskou podobu a stoupne úmrtnost. CITÁT - Děkuji vám za spolupráci.......... Alexandra ( Tammy Lauren ) , která Djinna vyvolala se s ním konečně setkává a musí si přát tři přání. Všichni víme, co to znamená, ale nevíme jak si s tím poradí. CITÁT - Jak si přeješ.......... A jak to tak je, masakrem to začalo, masakrem to končí. CITÁT - Přejete si snad něco jiného ?.......... Djinna si zahrál Andrew Divoff. Hudbu dělal Harry Manfredini a ve filmu, mimo jiné, zazní song Listen to the heart od skupiny Mötorhead. http://www.youtube.com/watch?v=VNCURHywNbM ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

30 %. Džinovia v hororoch skoro vždy smrdia prúserom (Lampa, Krvavý piesok) a Wishmaster nie je výnimkou. Nesympatická, protivná a hysterická hrdinka, džin ako hororová postava je blbosť, žalostné triky a zlosyn s imidžom nevydareného gigola - hmmmm, to ozaj nie je strašidelné, napínavé, temné a ani pôsobivé. Sú tam humorné vsuvky, ale mne humor a horor dokopy nikdy príliš nešli. Trocha to mohli vylepšiť Ted Raimi, Robert Englund a Tony Todd, ale tí tu takmer ani nie sú. Bavilo ma iba finále, kedy sa Greg Nicotero riadne vybláznil. Paškvil. Béčkarské céčko z produkcie Wesa Cravena. Detektíva si zahral Ricco Ross alias Frost z Aliens alias najneviditeľnejší mariňák z oddielu poručíka Gormana. Čo dodať. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V dobe pred začiatkom času vdýchol Boh život celému vesmíru. Zo svetla sa zrodili anjeli. Zo zeme sa zrodili ľudia. A z ohňa sa zrodili démonickí džinovia. Zlé, kruté bystosti odsúdené k životu v prázdnote medzi svetmi. Kto prebudí niektorého z nich, tomu budú splnené tri želania. Po splnení tretieho priania pekelná armáda džinov zaplaví celú Zem. "Vládca prekliatých prianí" má jediný cieľ. Chce zničiť náš svet a uvrhnúť ho do temnôt. ** ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Wishmaster je zábavný horor, z ktorého cítiť vplyv Wesa Cravena a ktorý možno napriek vlažnému prijatiu zo strany kritikov kľudne priradiť k tomu najlepšiemu, čo v pre hororový žáner nie príliš priaznivých 90. rokoch vzniklo. Jeho hlavným ťahákom je postava uštipačného a sarkastického džina, ktorý neustále boduje svojím čiernym humorom a svojským prístupom k ľudskej rase. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Keď si Josh (Tony Crane) a Alex (Tammy Lauren) sadnú po tenise, má Josh na jednom zábere v rukách raketu, na inom zas nie. (beso74)

Reklama

Reklama