Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

tron 

všechny recenze uživatele

30 %. Džinovia v hororoch skoro vždy smrdia prúserom (Lampa, Krvavý piesok) a Wishmaster nie je výnimkou. Nesympatická, protivná a hysterická hrdinka, džin ako hororová postava je blbosť, žalostné triky a zlosyn s imidžom nevydareného gigola - hmmmm, to ozaj nie je strašidelné, napínavé, temné a ani pôsobivé. Sú tam humorné vsuvky, ale mne humor a horor dokopy nikdy príliš nešli. Trocha to mohli vylepšiť Ted Raimi, Robert Englund a Tony Todd, ale tí tu takmer ani nie sú. Bavilo ma iba finále, kedy sa Greg Nicotero riadne vybláznil. Paškvil. Béčkarské céčko z produkcie Wesa Cravena. Detektíva si zahral Ricco Ross alias Frost z Aliens alias najneviditeľnejší mariňák z oddielu poručíka Gormana. Čo dodať. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Tak to ne, teda začátek vypadal velmi zajímavě, ale pro mě je to ubohý horor, kde mi nejvíc lezla na nervy Wendy Benson-Landes. V konečném výsledku působilo děsnou splácaninou u které jsem se příšerně nudila. Ta hloupost se mi rychle vytrácí z hlavy. Možná kdyby s těmi džiny zůstali v minulosti bylo by to fajn, ale takhle nezaživné bohužel. ()

Reklama

Dr. Wolfenstein 

všechny recenze uživatele

Na základce jsme kdysi měli jako povinnou četbu knihu pohádek Dary krále džinů a faktem bylo, že mi ve věku asi devíti nebo desíti let moc pohádkové nepřišli, ti džinové a ghúlové byly strašidelní. Dnes jsem už velký a nebojím se. Džin v tomto snímku není o nic míň děsivější, ale jeho příběh v podání démonického Andewa Divoffa je skutečně suprová zábava:-) A každej komu něco říkají jména Wes Craven, Peter Atkins, Robert Englund, Ted Raimi a Tony Todd k tomuto počinu určině rádi přičichnou. Neodpustím si ale malé rýpnutí do Petera Atkinse, jenž má na svědomí scénář. Schodou okolností je podepsaný i pod scénářem k filmu Hellraiser 3. - Peklo na Zemi a nemohl jsem si nevšimnout jistých podobností - vášnivý sběratel si obstará sochu, jejíž útroby jsou vězením pro neskutečné zlo, které je vypuštěno na svobodu nebo hromadný masakr. Jsou to sice prkotiny, ale přišlo mi to jako by se panu scénaristovi zastesklo po bubákovi s hřebíky v hlavě, kterého poslal na věčnost pomocí vesmírné lodi. Ale to jsem odběhl... Wishmaster je dobrý horor, který nabízí vše co mám rád – dobrého záporáka, skvělé masky, krvavé scény a černý humor. Doporučuji. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V prvom rade, ide o excelentnú ukážku práce ešte excelentnejšieho maskérského štúdia KNB EFX Group Inc., ktorého jeden zo zakladateľov v tomto prípade zobral do rúk aj oprate samotného filmu. Následne je to snímok z dôb, keď sa do kín ( teda hlavne zahraničných ) dostávali horory, ktoré nevsádzali na strašidelnosť, alebo vymakanú atmosféru ( Wanovky, či J-horory ), ale na splatter a maskérske efekty. Z môjho pohľadu veľké plus. A keď si do toho niekto namontuje žánrové držky ( Divoff, Englund, Hodder, Raimi, Bannister, Troyer, Scrimm, Todd ), či už v zamaskovanej alebo skutočnej podobe, nemôže ísť o nič iné len o malú raritu a lahôdku pre fanúšika. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem nabýval pocitu, že se jedná o nudně zpracovanou látku vraždícího Džina. Nicméně od půlky to příjemně utíká a jednoduchý děj se můžou pyšnit pestrým vražděním všech, kteří Džinovi zkříží cestu. Tvůrci se docela vyblbli a nedají se upřít nápady. Masky jsou povedené, včetně většiny krvavých scén, kde nebyly třeba "zvláštní efekty". Osobně mi to ani nepřišlo tak hororové, jako spíše zábavná oddechovka.......6/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Film je také znám pod názvem Wes Craven to Wishmaster. (Chatterer)

Reklama

Reklama