Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Walker za celou dobu skoro nevyleze z auta a v některých chvílích se chová jak úplnej debil. A to i na béčko. Jenomže marná sláva, ono se tam pořád něco děje a zvolená stopáž prakticky nedá člověku vydechnout. Místy to působí jako videohra, kdy sbíráte body za zdemolovaný padouchy a uražený dveře. Nemyslet a bavit se. 60% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Fešácký Pavlík osmdesát minut řídí v JARu Pomalu a rozvážně rodinný minivan a furt s někým telefonuje. Na první pohled pošušňání pro funoušky Telefonní rakve, co jsou schopni nenudit se ani v celodenní frontě na vystavení pasu. Tohle má však paradoxně vcelku překvapivý drajv, a to nejen proto, že Pavlík sem tam přejede nějakého ohyzdného, loupeživého Zula. Neukousl jsem si nudou jediný nehet, ani jsem si otráveně netrhal chlupy z nosu a dokonce jsem ani nemusel dělat kuličky z toho, co jsem našel pod nimi a cvrnkat je po obýváku. A tak stará neřvala, že měním vzor na koberci a já se vcelku bavil. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příběh o chlápkovi co se náhodou připletl do dalšího problému a musí pomoct unesené mladé ženě ,kterou nalezne ve vypůjčeném autě cestou po Jihoafrické republice za svou přítelkyně,než pochopí o co jde tak je žena zabita a Paul musí udělat správnou věc a celý film jezdit autem (trochu to připomínalo GTA 1 a malinko rychle a zběsile-ale to jen takový závan :-) ) a odhalit nekalé praktiky policajtu v JAR.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Překvapení na to, jak si vede tu na čsfd. Paul Walker jako hlavní hvězda tohoto thrilleru, odehrávající se v JARu, proklouzne jako mastnota do situace, do které nikdo nechce vkročit. Zajimavostí je, že se dění odehrává po celou dobu v autě a jeho blízkém okolí, i kamery se nevzdálily od auta ani na krok. Zajimavé a chytlavé. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dejte do auta kameru a neustále s ní snímejte vše uvnitř. Pak si s autem projeďte celý Johannesburgh. Pokud vás to přestane bavit, tak si vezměte spolucestujícího. Pokud se i nadále nudíte, tak zkuste naštvat místní policii, ať si krapet procvičí zbraně. Walker chce překročit osudovou roli z Rychle a zběsile opravdu moc. Tak si chtěl natočit něco ve stylu loňské pecky Drive. Raději by měl zůstat u vytuněné káry a super kočky po boku, protože minivan a ošklivá černoška nejsou cool a neutáhnou celý film. Hodnocení OST: zív,zív,zív...jaký film, takový soundtrack...ani jsem si nezjistil, že tam nějaký byl. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Viac ako tri štvrtiny záberov filmu bolo natočených priamo z auta, ktoré Michael Woods (Paul Walker) šoféruje. (GAZ789)
  • Většina policejních aut je značky BMW. (kellne)
  • Přibližně ve 12. minutě lze v autorádiu slyšet, jak se mluví o smrti českého miliardáře Luboše Měkoty, který zemřel 9. března 2013, přestože se film má odehrávát v roce 2011. (Doomedx)

Reklama

Reklama