Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o tom, že kdo zradí svůj klub, nemá štěstí v životě. Podle K. Poláčka napsali M. Vačkář a O. Havelka. Záznam inscenace Městského divadla v Mladé Boleslavi. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

D28 

všechny recenze uživatele

Takto nejako si predstavujem príjemnú návštevu divadla.Hereckej parte to ladilo nie len v hudobných číslach,ale adekvátne boli zvolené i kostými / a dresy/, samozrejme humor, i kulisy.Rozhodne nešlo o statické predstavenie,zvlášť choreografia spomalených pasáží bola výborná.A málokedy sa mi stane, že tak intenzívne vnímam režisérovu ruku, či hlavu,ucho,srdce /alebo ako to vyjadriť?/ na javisku.Ondřej Havelka akoby bol jedným z účinkujúcich a já mu děkuji, bylo to krásné.... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Živě jsem viděla při hostování v pražské Palmovce, záznam má totožné obsazení, tak nebudu mít nic proti repríze. Konečně paní Načeradec v podání Zbrožka je svérázný humor, ale tak dá se. Nápadité z jevištního hlediska byla zejména témata tramvaj a zápas v kopané. Stranou ponechme variování tzv. bezčasí za 1. republiky, ono stírání rozdílu mezi lety 1918-38 bude zřejmě už věčným problémem. ()

Reklama

gireon 

všechny recenze uživatele

Já jsem to naživo viděl už asi osmkrát a stále mne to napřestává bavit, zhruba každý půlrok si na to jako rodina sháníme lístky do první řady a většinou i s herci spolupracujeme. Humor, který Ondřej Havelka dokázal přenést z filmového plátna a listů knížky na jeviště divadla je dokonalý, hlavně proto, že ve filmu i v knížce se vyskytuje mnoho postav a na prknech divadla se vyskytuje pouze JEDENÁCTKA herců a bohatě si vystačí. Navíc komické duo, které tvoří Martin Zbrožek, s Otou Jirákem je také nezapomenutelné... z tohoto důvodu nemohu dát méně než 100% Na podzim má vyjít záznam divadelní hry Zločin v posázavském Pacifiku, který nastudoval s těmito herci taktéž Ondřej Havelka (respektive, oni to pro tyto herce s Martinem Vačkářem sami napsali) a musím říct, že už se nemůžu dočkat. ()

tulen 

všechny recenze uživatele

Pohodové představení, rozhodně zvedne náladu a pobaví. Přesto musím ubrat jednu hvězdu - některé "komické" výstupy byly přecejen zbytečně pokleslé (starý Habásko a sousedka, opilecká artistika apod.) a děj a dialogy si zasloužil trochu víc pozornosti, takhle představení bylo spíš příjemným pásmem hudebních čísel. Kritizovat naopak nemlůžu Otu Jiráka a hlavně dvojici V.Havelka a P.Nakládalová. ()

ZorkaJ 

všechny recenze uživatele

Krásné zpracování Poláčkovy předlohy. Trochu jsem měl z divadelního podání obavy, ale velmi mě podání pobavilo a fotbalový zápas, neskutečně hravý, neuvěřitelně sehrané mužstvo i se skvělým rozhodčím a jejich grimasy, "až mi vehnali slzy jako hrachy", do očí. Bavil se tak jako u žádného jiného fotbalového zápasu. V takovém podání vidět fotbalový zápas po 90 minut plus nastavení i penalty, tak mě vynesou nohama napřed, nebo bych se smíchy uřechtal... Divadelní lahůdka. Paráda!!! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama