Reklama

Reklama

Sviňák

  • Velká Británie Filth (více)
Trailer 3

Hlavní postava - skotský zkorumpovaný policista Bruce Robertson - je posedlý sexem a kokainem. Měl by vyšetřovat vraždu, ale překáží mu vlastní podivínství, zvyk zahrávat si s kolegy a navíc opravdu miluje ženy. O Robertsona se stará jeho part´ák Ray Lennox  a šéf Bob Toal. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (606)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pominu-li souboj DiCaprio vs. McAvoy, tak Sviňák u mně vítězí na Vlkem z Wall Street. Schůdná stopáž, padnoucí sountrack a hlavně gagy, u kterých jsem se ne jen pousmál, ale plnokrevně vysmál. McAvoyův xicht mi sem zas až tak nesednul, ale uznávám, že Robba zatvárnil dostatečně odpudivě a zvrhle, takže za mě spokojenost veliká. Jon S. Baird vtiskl filmu punc špičkové komedie díky několika výtvarně nezapomenutelným scénám, za což já platím zlatem. Samozřejmě nemusím dodávat, že se jedná o komedii pro dospělé, která se veze vedle fetu na ústředních pojmech od M (mrdání, masturbace, mimóza). "Christ, I never thought I'd see the day when I left a knocking shop with more spunk than I came in with." Sada! 90% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Když život a povaha namíchají v jednom třaskavější koktejl, tak z toho i distinguovanému chlapci mrdne, nic nového. Proč jeblo zrovna synku Mekevojc nepovím, vyčumte si to z filmu sami. S mírnou nechutí však musím konstatovat, že manipulativní trosku kus za poločasem rozpadu zahrál jako z partesu. Obzvláště vyzdvihuji poslední scénu, poslední větu, poslední úsměv- a kouzelný kontrast s následující animovanou částí titulí. Díky hlemýžďákovi za doporučení. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No to byl ale sviňák. Film plnej sexu, drog, dobrý muziky(soundtrack musí být skvělej) a se spoustou nezapomenutelnejch hlášek za všechny třeba tyhle... Nikdy bych neřekl, že si z bordelu odnesu víc semene než jsem si přines...nebo takhle...Dělals jí to do zadku? Jak jinak vole? Píči šukaj buzny...Chvilku mi sice trvalo než jsem se na film naladil ale když se tak stalo tak jsem si ho plně užíval. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Sviňák je dosti pozoruhodný film a jsem moc rád, že jsem měl možnost ho v rámci ČSFD projekce zhlédnout. Škoda jen, že v průběhu stopáže působí, jako by se nemohl rozhodnout, bude-li černou, nekorektní, nemorální komedií nebo psychologickým dramatem. Nebo něčím mezi tím. Což mi výsledný dojem z něj poněkud kazilo. Škoda toho, neb většinu filmu jsem se smál, atmosféra dobrá, soundtrack (jak výběrem písní, tak instrumentální hudbou) vynikající, vše zabaleno v jednom krásném skotském balení s hereckým koncertem Jamese McAvoye s fekálním vousem, kterého si díky tomuto filmu začnu více všímat... 80% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

McAvoyova one-man show. Film samotný je sice chvílemi tak šílený a ulítlý, až se se skoro rozpadá na slepenec více či méně povedených scének. Právě díky výtečnému výkonu James McAvoye a vývoji jeho postavy to však i přes jisté neduhy zatraceně šlape a klidně byste si tuhle prochlastanou a prosouloženou anarchii dali hned znova. Jon S. Bairda se vyplatí sledovat. 70% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (14)

  • Bruce (James McAvoy) je fanouškem edinburghského fotbalového klubu Heart of Midlothian, v jehož barvách od Mary (Joanne Froggatt) dostane i upletenou šálu. (Koldyn)
  • James McAvoy má schopnost zvracet podle své vůle. Díky tomu ve scénách, kde je Brucovi (James McAvoy) zle, zvracel McAvoy doopravdy. (Cheeker)
  • Při první návrhu scény zpívání v autě se uvažovalo, že uslyšíme píseň "I Wanna Know What Love Is" od Foreigner. Irvine Welsh ale nakonec vybral "Silver Lady" od Davida Soula, který hraje řidiče zpívajícího tuto píseň. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama