Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest nezaměstnaných ocelářů sedí v čekárně na pracáku a přemýšlí, jak vydělat peníze. Jó, ti tanečníci, co se tady svlékali minulý týden do plavek, ti jsou teda za vodou. A proč bychom to nezkusili taky? Ne jen tak ledajaké představení, opravdový striptýz - Do naha! Je fakt, že v partě není nikdo moc hezkej. Někteří z nás jsou trochu při těle, máme chatrné zdraví, jeden se pokusil o sebevraždu a dalšímu manželka otloukla o hlavu sádrového trpaslíka. Vlastně tím už nemůžeme zas tak moc ztratit! (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (298)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Bravurní kousek britského humoru s výraznými herci, hláškami prošpikovaným scénářem a jednou humornou scénkou za druhou. V čele bandy nezaměstnaných kamarádů, kteří se potulují, kde se dá a snaží se všemožně přežívat své bídné sociální či existenční situace, neústupně stojí Robert Carlyle. Již několikrát mě o tom dokonale přesvědčil a ohlašuji tedy opět. Ten vzrůstem malý, hubený, jaksi kostnatý a jakoby neuroticky roztržitě působící skotský chlapík je doslova herecký "diablik". Chameleon. Jeho herectví je vždy tak osobité a dokonalé, že je až nerozpoznatelné. On dokáže být nejspíš kýmkoliv, a když je na obrazovce, tak mi přijde, jako by ho kamery absolutně nezajímaly. On je prostě tou postavou, kterou ve filmu má být, doslova se do ní "vsákne", šlápne na plyn a do konce filmu jede bez zastávky. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem se na Do naha! znovu podívala a radostně zvedám hodnocení na plný počet. Patří do kategorie filmů, které vnímáme jinak v mládí a jinak po už nějakých těch vlastních životních zkušenostech. Zajímavé, co všechno se vešlo do, dnes nemyslitelných, filmových 88 minut, že? Moc pěkný film. Jestli je to přímo komedie, nevím, ale je to natolik příjemně laskavé, citlivé a ulítlé, že to jednoho snadno odzbrojí a člověk těm zoufalým chlapům, kteří jsou většinou mimo rytmus, z celého srdce fandí! Mimochodem Robert Carlyle je v civilu velký sympoš! ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale Robert Carlyle je herecký bůh. Pokud se někde hodí slovní spojení "One-Man-Show", tak je to přesně tady- k výkonu Carlyla v roli životem zfackovaného Gaze. Avšak ani zbytek hereckého/tanečního ansámblu nezůstává vůbec pozadu. Filmy z britského prostředí mám prostě v oblibě a The Full Monty je jedním z vůbec nejoblíbenějších. Jedna skvělá scéna střídá druhou a tak není divu, že je to prostě kultovka. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Do Naha!!! Na prvni pohled ani o nic jineho ve filmu nejde. Skupinka sesti looseru, kteri nemaji praci se rozhodne vydelat penize zdanlive jednoduchym zpusobem, ale jak postupne zjistuji, neni to tak lehke jak se zdalo. K hercum nemam ani jednu namitku, Rober Carlyle, Mark Addy, Tom Wilkinson a dalsi hraji dokonale a clovek jim opravdu veri, ze se kvuli vidine rychle nabytych penez hodlaji skutecne svleknout. Film je take prospikovan tradicne suchym anglickym humorem a clovek mnohdy nevi ma-li se hlavnim hrdinum smat nebo je litovat. Ale netoci se to vsechno jen kolem striptyzu i kdyz je to hlavni dejova linie, ve filmu najdeme trochu hlubsi myslenku, kterou si kazdy musi najit sam. Ale hlavne se jedna o skvelou komedii, jednu z nejlepsich britskych komedii za posledni roky a scena v bance, kdyz zazni hudba je opravdu jedinecna!!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Šest nezaměstnaných dělníků sedí v čekárně na pracáku a přemýšlí, jak vydělat peníze. Tanečníci, co se u nich ve městě minulý týden svlékli do plavek, jsou za vodou. A proč by to nezkusili taky? A tak začnou nacvičovat parádní číslo. A já se celkem v některých sekvencích bavil. Herci v čele s Robertem Carlylem stáli za to, ale stejně mě výsledek nějak výrazně neoslnil. 50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (26)

  • Steve Huison (Lomper) svoje červené kožené tangá z filmu venoval do aukcie na pomoc organizácii pre duševné zdravie. (Raccoon.city)
  • Během závěrečné scény ležel choreograf přímo u pódia, mimo záběr kamer, a vykřikoval na herce povely. (Elisebah)
  • Pracovní název filmu byl Eggs, Beans and Chippendales. (salamandrr)

Související novinky

Zemřel herec Tom Wilkinson

Zemřel herec Tom Wilkinson

30.12.2023

V posledních hodinách roku 2023 bohužel přichází smutné zprávy z Velké Británie. V sobotu 30. prosince totiž filmový svět ve věku pětasedmdesáti let náhle opustil anglický herec nominovaný na dvě… (více)

Reklama

Reklama