Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (459)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté sérii hvězdičku ubírám, protože už je to dost trapný a zdá se, že tvůrci prostě neví kam dál. -------Svěží seriál s obrovským množstvím vtipných vedlejších postav. Z holek je vtipnější Max akorát mě štve jak furt naznačuje že fetuje atd. a přitom se tak nechová a nikdy tam nic není. S blonckou se ale dobře doplňujou. Velké plus za to, že se to s přibývajícími díly stále zlepšuje. Han, Oleg a Stiflerova máma jsou super. Zato Earla moc nemusím. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších sitcomů. Originalita mu také nechybí a hlavní postavy tvoří tu nejlepší dvojku pro tématiku jakou zrovna 2 Broke Girls zaujímají. Člověk se prostě musí všemu smát. Takže herecké obsazení si nedovedu představit lepší. Akorát když se mě někdo zeptá, koho mám radši, nedokážu odpovědět. Popravdě je to docela dost těžké, protože na každé z nich se mi líbí něco, co ta druhá nemá a jak už jsem psala výše, proto tvoří tak super dvojku. Max jako typická sarkastická, nezodpovědná, věčně podrážděná kamarádka si k sobě nastěhuje Caroline, která je v chování a uvažování naprostej opak - no a asi si umíte představit, jak vtipná sestava to může být. Co se týká ostatních postav, ty se většinou také vymikají normálu, což právě dělá tento sitcom ještě vtipnějším. Za mě 90%, protože sitcomy jako tyhle já ráda. - "I mean, it's life. Lower your expectations." ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Překvapivé zpestření nové seriálové nálože 2011. Skvělé dialogy, které snad vynutí úsměv i na tváři suchara. Nejvíce je kladen důraz na dvojsmyslné pojmy, takže to nemusí být vyloženě šálek pro každého, ale i postavy jsou velice sympatické. V každém dílu se sice najdou vyloženě trapné scény, ale jestli jsou z celkového počtu 50 maximálně 3, je to nepochybný úspěch! Oba dva palce nahoru. :-)) (Další letošní novinka - New Girl - je na tom přesně naopak.) ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodnotim velmi kladně, je to ten typ seriálu, že si pustíte první díl a pak u toho strávíte 2 dny... :D ehm.. No každopádně těmhle dvoum parťačkám který se tak suprově doplňujou - musim dát plnej počet, baví mě, ten humor mi prostě sedl a přijde mi pěkně vymyšlený že se vždycky sečtou jejich ušetřené fufníky :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po trailerech jsem si od tohohle kousku poměrně hodně sliboval a po pilotu rozhodně nejsem zklamán.Podle všeho zatím nejlepší seriálová novinka právě startující sezóny.Na druhou stranu zase nechci moc vychvalovat,aby to nedopadlo jako vloni s Mike & Molly,kteři měli také raketový start a postupně seriál zabředával do průměru.Tady je naštěstí moje velká oblíbenkyně Kat Dennings...zatím 80% ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Kat Dennings, představitelka Max, a Nick Zano, představitel Johnyho, jsou partnery i v reálném životě. Poznali se během natáčení a pár tvoří od prosince roku 2011. (DeeH)

Reklama

Reklama