Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (461)

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda. Seriál plný dvojsmyslů. Max je úžasná, krásná, vtipná, radost pohledět. Caroline tolik nemusím, ale i ona pobaví. Han, mrňavý asiat, srandovní. Earl, do něj by člověk tohle neřekl. Oleg - úžasná postava, perfektní hlášky. Sofia: Její příchod oživil seriál. Ostatní postavy také fajn. Hltám každý díl. Upgrade po 4.Sérii, může se objevit SPOILER: Opravdu mi vadí, že nové postavy v seriálu dlouho nevydrží. Tím se seriál vrací pořád na začátek a mě to začíná unavovat. Ještě chvíli a snad snížím hodnocení. - Hvězdička dolů po 2.dílu 5.Řady. Po posledním díle 6.řady opět vracím hvězdičku na plný počet. Opravdu skvělý a vtipný seriál. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Kromě mé oblíbenkyně Kat Dennings tenhle sitcom nabízí spoustu dvojsmyslů a slovních hříček (prakticky je na nich postavený) a moc mě baví. Najdou se i jednodušší vtipy, ale jsem rád, že po delší době temna přišel další kvalitní sitcom. "Excuse me, where is my waitress?" "She's coming." # Ač mám snahu vytvářet slušné titulky, všem, kdo trochu vládnou angličtinou, tenhle seriál doporučuju s titulky anglickými, ten humor nemůže v češtině vyznít tak úderně, jako v originále. Upřímně doufám, že se seriál nedočká dabingu některé z našich televizí. # (od 4. série seriál dost upadá, u mě skončil) ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Američani se definitivně naučili dělat situační humor? Nebo jen další vlaštovka, co jaro nedělá? Každopádně fakt jedno z nejpříjemnějších seriálových překvapení ever: k dokonalosti dovedený odkazy i dvojsmysly (v tomhle ohledu mě celkově nenapadá rovnocennej konkurent), adekvátní těžení z protikladných protagonistek. Vždycky si ohromně užívám jednání Max se zákazníky a pak mě napadá ještě jedno plus a zároveň podobnost s Trpaslíkem (což je vždycky milý, když americký sitcomy letmo a třeba nevědomky odkazujou na ty britský) - herci se prostě přirozeně smějou gagům svým i cizím, na nic si nehrajou, amatérismus z toho jenom čiší. Což vskutku, v obou případech, vnímám jako pozitivní element. Potom jediný co … moc jsem nepochopil postavu odstrčenýho černošskýho DJe/pokladního, jeho humorná podstata jako by mi zůstala skryta. Edit po části druhý série: Budu radši dělat, že jsem druhou řadu nikdy nenačal. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak se tu objevil další seriál, na který se dá dívat. Jak je známo, protiklady se přitahují a platí to i zde, kde je Max, která žije v baráku bez klimatizace nakupující oblečení v secondhandech a na druhé straně nafintěná Caroline, která pochází z vyšších vrstev a dbá na svůj zevnějšek. Tenhle seriál je plný dvojsmyslů, které jsou opravdu vtipné. Rozhodl jsem se zařadit ho do své desítky oblíbených seriálů, protože se u toho opravdu skvěle bavím. Dobrý výběr herců a úvodní znělka je taky parádní. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rozmazlená, ale schopná princeznička Caroline (Beth Behrs) přišla vinou otcových podvodů o peníze a musí se začít živit jakoukoli prací. Přijme proto místo servírky ve Williamsburg Diner, kde se seznámí s pohodářkou Max (Kat Dennings). Ta je z chudých poměrů, a jestli někdy mívala nějaké ambice, dávno na ně zanevřela. Její jedinou radostí vyjma randění je pečení lahodných košíčků. Caroline spatří v Maxině cukrářském nadání podnikatelský potenciál, a cesta za splněním snu o vlastním byznyse může začít. 2 Broke Girls je sitcom, který si na nic nehraje. Nepředstírá, že je kdovíjak inteligentní (narozdíl od TBBT), nevyžaduje od diváků zvýšenou pozornost kvůli sofistikovaným running jokům (Arrested Development) ani znalost popkultury (30 Rock). Je to přímočará oddychovka, jejíž humor je založený na nesčetných dvojsmyslech (co čekat, když tvůrkyní je ženská jménem Whitney Cummings. Nelíbil? Tak to 2 $ocky nejsou pro Vás) a zesměšňování rasových a kulturních stereotypů (především těch amerických). Max i Caroline jsou docela fajn postavy a tak nějak se jim nedá nefandit, tím spíš, když nám konec každého dílu hlásí stav jejich bankovního konta, což je hezký nápad, mimochodem. Podpůrný cast většinu času holky solidně doplňuje, nahrává jim a sem tam i baví samostatnou linkou, ať už perverzní kuchař Oleg, cool pokladní "taťka" Earl nebo korejský majitel restaurace Han. Paradoxně nejmíň se mi do seriálu hodí rozverná polská podnikatelka Sophie (Jennifer Coolidge, tu totiž jinak můžu prakticky kdekoli, ať už v Prcinách, Joeym, Nip/Tucku nebo Lemonym), která by byla fajn ozvláštnění, kdyby se objevila sem tam jednou za pár dílů, ale regulara z ní dělat nemuseli (už jen proto, že při každém vstupu na scénu u ní jako u jediné zazní z obecenstva nadšené "whoooooooo!" od mužské části, ne že by ve svých dvaapadesáti pořád nebyla MILFka, ale je to trochu zbytečné). První dvě série byly osvěžujícím přírůstkem do vyčichlého žánru sitcomu, po aktuálních šesti je toho všeljakého opakování a vykrádání sebe sama přece jenom příliš, a já tak musím s hodnocením dolů. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Když leží Max (Kat Dennings) v posteli a Caroline (Beth Behrs) se ji snaží uspat, tak má přikrývku někde u pasu. V dalším střihu už je ale přikrytá až po krk. (Duoscop)
  • Herec Matthew Moy, který ztvárňuje postavu korejského majitele bistra Hana, je ve skutečnosti čínského původu. (kymberelyJ)
  • Caroline (Beth Behrs) se zmíní, že jejím přítelem byl Mark Zuckerberg, což je internetový podnikatel, spoluzakladatel, prezident a výkonný ředitel Facebooku. (Duoscop)

Reklama

Reklama