Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

necisty 

všechny recenze uživatele

Začneme tím, že Caroline je k*nda! Občas mi přijde, že se na to dívám jen kvůli ní. Dobrá, občas je to vtipné, vyplnilo mi to chvilky učení se na zkoušky a zpříjemnilo několik obědů o samotě, ale na žánrové top to rozhodně nemá. Řeší se zde zajímavé věci, jsem si jistý, že nám uchází spousta vtípků na americké témata, už zmiňování osobností, které průměrný český divák nezná, tomu nasvědčuje. Občas mi vadí, že s Caroline dělají příliš velkou trubku a v některých situacích zase dokazuje velké IQ, Z Max zas dělají zbytečně moc arogantní osobu, Deke mi k ní vůbec nesedí. Každopádně nejhorší postavou je Stiflerova máma! V Prcičkách je super, ale tady ty její kecy nesnáším a nejradši bych to při scénách s ní vypnul. To pískání z obecenstva v každém dílu, když se poprvé objeví, nechápu. Její šatník taky hrůza! Hned za ní Han, neustálé omílání vtípků na jeho výšku a panictví mě už fakt nebaví. Nejlepší postavou je rozhodně Earl a pak určitě Oleg, jejich humor je super. V celkovém důsledku je to prima seriál, který umí pobavit, ale i doslova nasrat. Nechal bych to na průměru, ale za Caroline ten bodík přidám. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle dvě holky mi moc nesedly (nechápejte mě špatně, v nějakém filmu pro dospělé by se neztratily). 2 Broke Girls je taková ta klasická přímočará sranda, která vás ničím nepřekvapí a ani (alespoň teda mě) ničím nepobaví (až na těch pár dvojsmyslů). Dokážu si to představit odpoledne na Nově jako tu jejich klasickou stupidní oddechovku. Mezi Ela Bundu a Carol s Frankem by holky zapadly znamenitě. Všem fandům seriálu se omlouvám, ale já bych přepnul na Hvězdnou bránu. ()

Reklama

nirvana91 

všechny recenze uživatele

V 2. sérii u mňa diel od dielu klesala zainteresovanosť a posledné časti som už len tak zo slušnosti pozrela (aby sa nepovedalo). Alebo to bolo tým, že som čakala nejaké solídne ukončenie, z ktorého bohužiaľ vzišiel zase len ten istý kolotoč? Postavy ako keby stále boli v tom istom bode ako na začiatku. Už ani Maxine sarkastické poznámky nezachraňujú situáciu, lebo väčšinou sú na jedno kopyto a Caroline si taktiež neustále omieľa tú istú pesničku. A Sophie.. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Zařízla jsem to asi v půlce druhé série, protože jsem už ani neměla chuť se dívat na další díly. Příběhu celkem došel dech, začalo se to motat stále dokola bez nějaké opravdové dějové linie. Za naprosto nešťastné považuju rozšíření role Jennifer Coolidge, narozdíl od hlasů na pásce, já měla chuť při jejím příchodu otráveně skučet. Jenže mým největším problémem je, že mi to nepřijde ani moc vtipné. Kvůli jízlivým kecům se nemusím koukat na televizi a upřímně Kat Dennings tu její drsňačku vůbec nežeru. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál. Dvě úplně opačné dívky, které hází jednu hlášku za druhou. Jedna dilina a druhá drsňačka. Obě mají něco do sebe. Vážně vyšperkovaný styl tohoto celého. Baví mě úplně všechny postavy. Jen škoda, že je zatím pouze jedna série, kterou asi dokoukám co nevidět, jelikož je to opravdu nadupaný sitcom, který musím zařadit mezi ty TOP. - O.M.G. A navíc Jennifer Coolidge aka Stiflerova máma? Víc nabité už to být nemůže! ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (104)

  • Táto epizóda bola pôvodne naplánovaná ako premiéra druhej série. (dwdb)
  • V 8. díle 4. série "A továrna na zábavu" jdou Max (Kat Dennings) a Caroline (Beth Behrs) do továrny na trička. Caroline to schytá čerstvě nabarveným tričkem a obarví se jí svetr na zeleno. V dalším záběru je čistá. (cca 17. minuta dílu). (Denila)

Reklama

Reklama