Reklama

Reklama

Tekken: Blood Vengeance

  • Japonsko 鉄拳 ブラッド・ベンジェンス (více)

Obsahy(1)

Anna Williams, jež pracuje pro G Corporation, pošle čínskou školačku Ling Xiaoyu jako špionku na střední školu do Kjóta, aby tam zjistila co nejvíce o studentovi jménem Shin Kamiya. Annina sestra Nina, která pracuje pro rivalskou korporaci Mishima Zaibatsu, však má o studenta také zájem a vyšle do stejné školy humanoidního robota Alisu Bosconovitch. Xiaoyu a Alisa se potkají a skamarádí hned první den, ani jedna z nich však netuší, že jsou ve škole ze stejného důvodu. (Raztubyl)

(více)

Recenze (49)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příliš zaměřené na Xiaoyu, většina ostatních postav tu aní není, nebo k nim film přistupuje hodně odměřeně. A co je nejhorší, film podle bojovkové hry není skoro vůbec akční v tom pravém Tekkenovském smyslu. Největším a skoro jediným kladem tohohle kousku je skvělá animace, ale k čemu to je, když příběh stojí za ranní stolici. Hraný Tekken vítězí na plné čáře. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Zvídavá kamera perverzně klouže do podhledů, ze kterých je dívenkám vidět pod sukénky. Animace by mohla být lepší, kolemjdoucí vypadají, jakoby zabloudili z některé starší verze Sims. Na film podle herní mlátičky je tady překvapivě málo bitek a moc dlouhých monotónních zlodušských projevů. Snaha distancovat se od hrané adaptace se cení, ale ani heroická panda nepomůže, aby nezůstalo jenom u ní. Zlatý Mortal Kombat, i když v něm chyběly ty podvazky. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já jakožto fanoušek herní série jsem byl spokojený. Miluju ty postavy a tady byl Jin, Kazuya a Heihachi mí nejoblíbenější. Sice tu pár postav chybělo, ale tak doufam že udelaj i jiné a další filmy jako byl tenhle animák. Závěrečná bitka, kde se střetne Kazuya, Jin a Heihachi bylo epický! Kéž by takhle udělal i film s příběhem Tekkena 3. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tvůrci poslepovali dohromady videofragmenty z herní série Tekken, doladili tradičně tupý děj, aby vydržel celovečerní stopáž a zasypali to cukrkandlovým 'humorem' východního stylu. Škoda jen, že se šetřilo kvalitními souboji, CGI animace totiž přímo vybízí k orgastickým záběrům na akrobatické výkony lepých děv. Ale čekali jste snad od filmu na motivy bojové videoherní série něco víc? Tohle je čistě pro fandy, ostatní se vrátí k FF: Advent Children. A teď někdo ještě koukejte zfilmovat Bayonettu. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv herní sérii prakticky neznám, hraný Tekken se mi docela líbil. Teď je tu animovaný Tekken, který ukazuje nové možnosti v animaci filmů a prakticky nemá s předchozím hraným filmem nic moc společného, až na pár postav. Epické a typicky japonské finále spolu s krátkým dodatkem uprostřed závěrečných titulků slibuje pokračování a už jen kvůli tomu dechberoucímu zpracování v to také doufám. Příběh za 3*, animace za 5*, celkově za 4*. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)
  • V USA a Austrálii se film dostal do kin pouze na jedinou noc, kdy byl vysílán nepřetržitě 6 hodin. (Raztubyl)
  • Katsuhiro Harada, producent filmu a jeden z tvůrců herní série, v rozhovoru přiznal, že jedním z cílů tvůrčího týmu bylo co nejvíce film odlišit od staršího neúspěšného hraného snímku Tekken (2010). (Raztubyl)

Reklama

Reklama