Reklama

Reklama

Tekken: Blood Vengeance

  • Japonsko 鉄拳 ブラッド・ベンジェンス (více)

Obsahy(1)

Anna Williams, jež pracuje pro G Corporation, pošle čínskou školačku Ling Xiaoyu jako špionku na střední školu do Kjóta, aby tam zjistila co nejvíce o studentovi jménem Shin Kamiya. Annina sestra Nina, která pracuje pro rivalskou korporaci Mishima Zaibatsu, však má o studenta také zájem a vyšle do stejné školy humanoidního robota Alisu Bosconovitch. Xiaoyu a Alisa se potkají a skamarádí hned první den, ani jedna z nich však netuší, že jsou ve škole ze stejného důvodu. (Raztubyl)

(více)

Recenze (49)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv herní sérii prakticky neznám, hraný Tekken se mi docela líbil. Teď je tu animovaný Tekken, který ukazuje nové možnosti v animaci filmů a prakticky nemá s předchozím hraným filmem nic moc společného, až na pár postav. Epické a typicky japonské finále spolu s krátkým dodatkem uprostřed závěrečných titulků slibuje pokračování a už jen kvůli tomu dechberoucímu zpracování v to také doufám. Příběh za 3*, animace za 5*, celkově za 4*. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Sice asi nadhonucuji, ale Tekken je pro mě srdcová záležitost a po šíleně-odporném hraném filmu, výborná zpruha :) Animace dokonalost sama o sobě!!!!! Příběh vcelku klasika, bitva mezi Mishimi na prvním místě. Ok to mi nijak zvlášť nevadí, ikdyž mám i jiné oblíbené postavy! Pro mě osobně zajímavý výběr hlavních postav, Lin Xiaoyu - mám ji rád a navíc byla docela sexy, Alisa - tu rád rozhodně nemám a jako charakter v T6 jí bytelně nesnášim!!!! Sice mi filmu tolik navadí, ale nemáte k ní vztah! Boje samotné byly vcelku slušné, zvláště se mi líbilo, že konečně u jednotlivých charaterů poznávám jejich bojový styl. Samozřejmě mi chyběla hromada jiným postav Marshall Law, Paul Phoenix, Lei Wulong, Eddie Gordo a Bryan Fury, ale věřím, že se dočkáme dalšího filmu a tam tito zmiňovaní jistě budou! Pro mě rozhodně požitek!!!! ()

Reklama

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Hodně divoká ale úchylně zábavná cypovina. Očekával jsem něco ukrutně vážného, čemuž napovídala i úvodní scéna, jenže po té co se objevila Xiaoyu na pandě, uhánějící v oblcích prachu přes město, jsem pochopil že tomu tak naštěstí nebude. Myslím že fanoušci Tekkena a akce budou hodně zklamaní, protože první hodinu to vypadá spíš na zfilmované Sims, než Tekken. V celém filmu jsou jen 2 souboje, i když pravda že ten druhý trvá přes 20 minut a je hodně japonsky epický. Příběh je samozřejmě jen jednoduchý, klišovitý atd., prostě takový jaký u adaptace mlátičky očekává snad každý. Naprosto ukrutné jsou ale některé dialogy, jakoby ukradené ze stážců vesmírů, v japonském dabingu ale možná nebudou znít tak trapně jako v anglickém. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

To bylo ještě horší než film z roku 2010 a to tvůrci slibovali, jak svou chybu roku 2010 tímto filmem napraví. A ono prd. Naprostá ztráta času i peněz do filmu vložených. Animace byla pěkná jen u věcí, lidi mi přišli jako v The Sims. A na konci se to muselo zvrtnou v Bionicle. Ježíši proč? Je to slátanina nejvyššího řádu. Je to vlastně o tom, kterak ženská se prala s ženskou, aby ta jedna najala holčinu, aby se ta holčina spřátelila s další holčinou a spolu špehovali nesmrtelného kluka, který stejně umře, a vy po celou tu dobu netušíte, která bije. Pak se udělá rodinné setkání, kde se pokusná morčata promění v příšerky z Underwordu a vy si pískáte a říkáte, proč jsem proboha tomu věnoval ten čas?! A ještě na to koukal v Blu-ray kvalitě? Strašlivá slabota. Ani ty boje mě moc nebraly, vypadala to, jako když si pouštíte hru a na začátku jsem nějaká ta videa, kde bojují postavičky, za které pak můžete hrát. Je to zklamání. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příliš zaměřené na Xiaoyu, většina ostatních postav tu aní není, nebo k nim film přistupuje hodně odměřeně. A co je nejhorší, film podle bojovkové hry není skoro vůbec akční v tom pravém Tekkenovském smyslu. Největším a skoro jediným kladem tohohle kousku je skvělá animace, ale k čemu to je, když příběh stojí za ranní stolici. Hraný Tekken vítězí na plné čáře. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)
  • Film je natočen na motivy známé stejnojmené videohry od herní společnosti Namco, která spatřila světlo světa roku 1994. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno