Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to môj štýl (americké teeneagerské komédie), ale je to prekvapivo zaujímavé a dobre. Vtedy ešte nie moc známy herci utiahli film skvelo a Heath Ledger sa osvedčil ako skvelý herec. Film nič moc zaujímavé nové nenaservíruje, ale vie to pekne roztočiť aj s tým čo tu už bolo.Jednoduchý, ale zaujímavý dej je skvelo zrežírovaný, má tempo a štýl, fajn postavy sa starajú o to aby sa divák nenudil, takže aj vtipný humor a fajn zábava je namieste. Skratka fajn oddychovka s dobrými hercami. 70% - 3* ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

naprosto předvídatelná, přiblblá teen-komedie, samozřejmostí je super teen-hudba a super teen-vtípky, cool teen-party, kde je samozřejmě milion teen-týpků chlastajících neteen-pivko a olizujících náhodné teen-kolemjdoucí... proč je to pořád stejný a pořád stejně tupý?! a proč jsem na to sakra čuměl?! :) vidět to v teen-věku, asi to bude super teen-zážitek, takhle prošuměl kolem se svými (ani nevím pořádně za co) teen-40%... ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Mno trochu rozporuplné. Děj je až trapně předvídatelný a plný klišé. Na druhé straně tato komedie má Heatha Ledgera. Kdykoli se objevil na scéně, musela jsem se usmát. A když se usmál, culila jsem se na něj, jako by balil mě (můj přítel tomu přihlížel s naoko nasupeným výrazem :-)) Musím říct, že jsem se mnohokrát zasmála, nechápu ale moc logiku tohoto filmu. Nepochopím to, protože nejsem povrchní Američan, kterému jako projev lásky postačí zpívání před celou školou na tribunách (už vím co parodoval Bulšit) a který bezmyšlenkovitě poslouchá své rodiče, i když hlásají sračky (k autoritám mám velký respekt, ale co je moc to je moc). Navíc hlavní představitelka prostě není sympatická a rozhodně jí nepomůže, že je zoufale plochá jako prkno (ty modré šaty bohužel odhalily až moc = nic). Dohodli jsme se s Mirkem na ** ale přeci jen dám asi 3. Možná proto, že kontrast mezi Katiným a mým poprsím je natolik enormní, že mi Mirek neustále zvyšoval seběvedomí ;-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ze začátku hodně povedená a hlavně humorná komedie, která se ale v okamžiku, kdy se mnohé postavy začnou vnitřně proměňovat, uvědomovat si a chápat různé věci, přesně tak, aby americký životní film a hollywoodský nechutný morální patos zůstal zachován, začne trochu bortit. Ale dobré na ní je právě to, že ač do bahna klesat začne, nezabředne do něj a neudusí se v něm a to třeba hlavně díky výborné Julii Stiles, která celou dobu drží celý film hrdě s hlavou vztyčenou. Sice je to mnohdy vyprázdněnější než se to snaží tvářit, ale dobrá hudba, dobrý humor, dobrá zábava. Otec holek je fakt zábavný borec, stejně tak černošský učitel. 3,5* ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stravitelná a příjemná americká komedie pro náctileté, ve které se objeví mnoho tehdy ještě mladých tváří. Zkrocení zlé ženy je solidní předloha a Američani si příběh této klasické hry přetvořili k obrazu svému a myslím, že výsledek je celkem ucházející. Nejkurióznějšími postavami byli pro mě kupodivu Larry Miller a Allison Janney. Zkrátka film, který se hodí zejména na zaplácnutí volné chvíle nebo k odreagování, protože u něho člověk nemusí tolik přemýšlet. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Cameron (Joseph Gordon-Levitt) říká: "Já hořím, já toužím, já hynu." To je přímá citace ze "Zkrocení zlé ženy". (Elisebah)
  • Režisér Gil Junger ztvárnil menší roli jednoho z učitelů. (Olík)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama