Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je to skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre poďobaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Parodie na sérii která se některými díly úspěšně zparodovala sama? Ale jo proč ne po letech jsem si i tuhle sérii zopakoval a u jedničky jsem se velice slušně bavil. Samozřejmě, že základem k tomu aby si člověk některý určitý vtipy užil je dobrá znalost Vřískotu na jehož parodování stojí hlavní dějová linka, ale i jiných hororů, protože jak už je tomu zvykem nejde tu jenom o Vřískot, ale jsou tady odkazy i na jiný filmy. Samozřejmě, že by občas neškodilo ubrat na vtipech založených na tělních tekutinách. Teda ne, že by mě to nějak pohoršovalo, ale většinou to vyzní spíš nechutně a trapně než vtipně, ale takových situací je tu naštěstí minimum a spousta nekompromisních fórů to naštěstí přebije, takže za mě nakonec celkem spokojenost což už pak úplně neplatí pro pokračování, ale to už je zase jiná kapitola. Každopádně jednička na ty pohodový čtyři hvězdice klapne.75% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Scary Movie môže dnes slúžiť aj ako materiál na to, čo bolo v komediálnom žánri povolené pred dvoma dekádami a čo by dnes už neprešlo. Neviem, či je to dobre alebo zle, ale na výsledku, že ide o zhusta priemernú komédiu, to nič nemení. Ako to už v mainstreame chodí, občas sa podarí výborný vtip, väčšina je priemerná a niekoľko vyslovene trápnych. Každopádne som ale čakal určite menej. Dnes už obohratá schéma parodovania všetkého možného v jednom celku tu ešte pôsobila celkom svieže, nie vždy to ale vyšlo. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipná parodie na horory, byť s o dost vulgárnějším stylem, než meli třeba Zucker-Abrahams-Zucker. Osobně za nejvtipnější postavičku považuju Raye, který se profiluje jako hard-core heteráč, byť je realita trochu jiná.... Cindy Campbell: Myslela jsem, že mě miluješ. Bobby: Ale já tě miloval, baby. Jenže po tak dlouhým celibátu se člověk diví, co to s ním dělá. Je to tak, Cindy, jsem gay. A pokud sis toho ještě nevšimla, Ray taky. Ray: Co?! Já nejsem gay. Bobby: O čem to mluvíš? Vždyť jsi mě vzal do toho klubu. Ray: A co? Hrajou tam dobrou hudbu. Bobby: A co výlet do San Franciska? Ray:Chtěl jsem tam jet na nákupy. Bobby (už téměř pláče): Ale... miloval ses se mnou. Ray: No tak za prvé, vykouřils mi ho... Bobby:To je jedno. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (44)

  • Ve scéně, kdy jsou Brenda (Regina Hall) a Ray (Shawn Wayans) v kině, je před začátkem filmu na plátně červená plocha a upozornění, že následující podívaná je jen pro nevyzrále jedince. Mimo další těžko přeložitelné vulgarity je zde také drobný text uvádějící: "Mysleli jsme si, že bude vtipné sem tohle vložit. Polibte nám a vypněte si pauzu, co tam teď máte." (Alfréda)
  • Ve školní jídelně je na jídelním lístku na tabuli napsáno “Same Old Shit“. (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama