Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Parodie na sérii která se některými díly úspěšně zparodovala sama? Ale jo proč ne po letech jsem si i tuhle sérii zopakoval a u jedničky jsem se velice slušně bavil. Samozřejmě, že základem k tomu aby si člověk některý určitý vtipy užil je dobrá znalost Vřískotu na jehož parodování stojí hlavní dějová linka, ale i jiných hororů, protože jak už je tomu zvykem nejde tu jenom o Vřískot, ale jsou tady odkazy i na jiný filmy. Samozřejmě, že by občas neškodilo ubrat na vtipech založených na tělních tekutinách. Teda ne, že by mě to nějak pohoršovalo, ale většinou to vyzní spíš nechutně a trapně než vtipně, ale takových situací je tu naštěstí minimum a spousta nekompromisních fórů to naštěstí přebije, takže za mě nakonec celkem spokojenost což už pak úplně neplatí pro pokračování, ale to už je zase jiná kapitola. Každopádně jednička na ty pohodový čtyři hvězdice klapne.75% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia sa snažili, aby bol film po celý čas vtipný. Aj keď nebola práve žiadna parodujúca scéna, vždy som sa dokázal zasmiať. Hlavným aspektom je tá totálna jednoduchosť. Vtipy sú miestami blbé či trápne, ale veď o to ide. Toto nie je komédia, toto je paródia a tým pádom je aj humor trochu iný. Je bláznivejší a totálne uletený. Plno gagov, skoro bezduché rozhovory jednotlivých postav, ale stále sa je na čom zasmiať. Ak by sme film brali vážne(čo určite niektorý robia) tak by sme ho rovno mohli spláchnuť. Proste v klasickom filme by som niečo takéto nevydržal, ale ak to berieme tak ako máme, ako paródiu nemôže sa stať, že sa nezasmejem a namiesto toho len pokrútim hlavou. Tí čo sa nezasmejú a považujú tento film za odpad, nemajú v sebe ani kúsok humoru. Proste taký ľudia by namiesto kritizovania vôbec nemali pozerať takéto filmy. Napríklad ja, keby som to mal hodnotiť seriózne dám tomu nejakých 55%, ale keďže som taký istý blázon ako Wayansovi a žeriem všetky tie horory s kludným svedomím dám 80% aj napriek tomu, že už prešlo pár rôčkov čo som to videl prvý krát. Celá recenzia: TU ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

No co. Takhle dobrý parodie se už dnes netočí. Jistě v tom hraje velká porce nostalgie, ale jako správný party film slouží Scary movie stále stejně skvěle i dnes. Rozhodně to má něco do sebe a i jsem se občas zasmál. Z dnešního pohledu jsem se i více bavil, jelikož už jsem většinu filmů, co tenhle kousek paroduje, viděl...81% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších parodii na horory a spoustu dalších filmů, Je na tom sice vidět černá ruka plantážníka Wayanse a jeho černých bratrů , ale myslim si že Keenen Ivory Wayans tady ukázal že neni zas tak špatnej režisér a to i když tenhle film se za nějaký veledílo rozhodně považovat nemůže, jenže tady naprosto stupidní děj nahradí fakt, že ve skoro každý scéně je sled nejrůznějších parodujících prvků a i když se to někdy úplně nepovedlo, tak jsem se stejně výborně bavil a vůbec mi navadilo, že jsem to už viděl poněklolikátý ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Parodie nepatří k mým oblíbeným žánrům, ale trochu zahanbeně musím (já, těškí yntelygent) připustit, že laciná demence s názvem "Scary Movie" mě dokázala rozesmát, ikdyž trapných scén se taky našlo dostatek. V tomto případě je u mě parodie skoro na stejné úrovni, jako (převážně) parodovaný film. Mít na vybranou, který si pustím, bylo by z toho docela těžké dilema. 51% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (44)

  • Ve scéně ve škole má na sobě Ray (Shawn Wayans) žluté tričko, ale v dalším záběru má černé tričko. (KajusaK)
  • Scary Movie byl pracovní název filmu Vřískot (1996), který je zde nejvíce parodován. (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama